Neler Yeni

Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Fırat divitci
Servis ve garantisi ile ilgilenen Akortek firmasından da onaylattım. Psu'nun port tarafı da 12v2x6 yani psu sadece içine yeni kablo koyulmuş bir model değil port tarafı da atx 3.1 olarak güncellenmiş bir model.

Ekler

• Raijintek Ampere 1200w ATX 3.1 .png
    Raijintek Ampere 1200w ATX 3.1 .png
    151.2 KB · Hit: 54
  • 1727104852345.png
    1727104852345.png
    49.7 KB · Hit: 49
Son düzenleme:

Madch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz

Linkteki psu yu aldım,bugun teslim edildi yarın takacağım,

İyi bir seçim olmuş mu acaba,aslında almadan önce sormak daha iyi olabilirdi de almış bulundum artık

Güncelleme: Daha önce kullandığım 650 ve 750 Gold Psularda Oyuna Girince Fan Hızları Baya Yükseliyordu menüye girince yavaşlıyordu yani kasada en çok rüzgar sesi yapan psu fanıydı ve rahatsız olmaya başlamıştım önce 650 den 750 geçtim ikinci el onda bi tık iyi olmasına ragmen yine rahatsız ediciydi aynı marka modeldi,en 850 w konudaki psu yu alıp denedim ve rahatladım yine doğal olarak fanı hızlanıyor ama rahatsız etmiyor gayet sessiz boşta zaten yok gibi o yüzden memnun kaldım. tavsiye ederim 7 yıl garanti kafam rahat uzun bir süre :)
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve memnunum. Bir güç kaynağından beklentinizi fazlasıyla karşılıyor. Sessiz ve performanslı bir ürün dolayısıyla kesinlikle tavsiye ederim.

Snr23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberk
Merhaba kolay gelsin bu PSU'dan almayı düşünüyorum ancak b450m M2 v2 msı anakart ve rx6900xt ile kullanabilir miyim, geleceğe dönük olması açısından yönelmek istedim ancak emin olamadım yardımcı olursanız memnun olurum.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
Merhaba kolay gelsin bu PSU'dan almayı düşünüyorum ancak b450m M2 v2 msı anakart ve rx6900xt ile kullanabilir miyim, geleceğe dönük olması açısından yönelmek istedim ancak emin olamadım yardımcı olursanız memnun olurum.
6900 xt 300 w güç çekebilir tavsiye edilen güç kaynağı 850 w zaten dolayısıyla sorunsuz sisteminde kullanabilirsin

Snr23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberk
6900 xt 300 w güç çekebilir tavsiye edilen güç kaynağı 850 w zaten dolayısıyla sorunsuz sisteminde kullanabilirsin
Aslında güç konusunu değil de hani bu pcle konusundan dolayı soruyorum mevcut sistemle uyumlu olur mu pcle 5.0 falan denilmiş ya onu merak ettim ekran kartı uyumun da ve CPU uyumun da sorun yaşamam değil mi ? Cevabınız benim için çok kıymetli olacak çünkü nzxt c850 Corsair rm850x ve bunun arasında kaldım platinium ve modern bağlantıları sebebiyle almak istiyorum ama mevcut donanımlarla çalışır mı bu çok önemli ek olarak molex kablosu mevcut mu acaba kusura bakmayın çok soru sordum iyi günler

Son düzenleme:

Snr23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberk
Aslında güç konusunu değil de hani bu pcle konusundan dolayı soruyorum mevcut sistemle uyumlu olur mu pcle 5.0 falan denilmiş ya onu merak ettim ekran kartı uyumun da ve CPU uyumun da sorun yaşamam değil mi ? Cevabınız benim için çok kıymetli olacak çünkü nzxt c850 Corsair rm850x ve bunun arasında kaldım platinium ve modern bağlantıları sebebiyle almak istiyorum ama mevcut donanımlarla çalışır mı bu çok önemli ek olarak molex kablosu mevcut mu acaba kusura bakmayın çok soru sordum iyi günler
Sipariş geçtim bakalım umarım pişman olmayız çok mantıklı duruyor.

Top Bottom