Arkadaşlar raijintek eos 240 rbw aldım ve anakartımda rgb desteğim yok rgb lerini nasıl çalıştırabilirim corsair 220t rgb kasasında gelen kontrolcü ye bağlayabilirmiyim ve kontrolcü olarak ne kullanabilirim
Pompayıda anakart rgb kontrolcüsüne bağlamam gerekiyor amaSıvı soğutmanın ışığını çalıştırmak için pompadaki sata girişine psudan çıkan sata kablosunu bağlamanız ve 2 fanın rgb kalbosunu pompaya bağlamanız yeterli.
Sadece ışığı yansın yeter derseniz sata bağlantısını yapmanız yetiyor.Pompayıda anakart rgb kontrolcüsüne bağlamam gerekiyor ama
Pompayıda anakart rgb kontrolcüsüne bağlamam gerekiyotSıvı soğutmanın ışığını çalıştırmak için pompadaki sata girişine psudan çıkan sata kablosunu bağlamanız ve 2 fanın rgb kalbosunu pompaya bağlamanız yeterli.
Sata kablosunu bağlamışım ama fan ve blok kısmından gelen rgb kabloları bir birine bağlandığı için rgb ler yanmıyorSadece ışığı yansın yeter derseniz sata bağlantısını yapmanız yetiyor.
Ayrıca o sıvı soğutmayı kasadaki kontrolcüye bağlayamazsınız diye biliyorum.
Pompanın ışığı yanıyor mu, tam anlayamadım da.Pompayıda anakart rgb kontrolcüsüne bağlamam gerekiyot
Sata kablosunu bağlamışım ama fan ve blok kısmından gelen rgb kabloları bir birine bağlandığı için rgb ler yanmıyor
HayırPompanın ışığı yanıyor mu, tam anlayamadım da.