Neler Yeni

Raijintek ponos ultra ms4 ekstra fan

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Kasama ileride ekstra fan takmayı düşünebilirim. Fanları sırasıyla bu şekilde mi takmalıyım? Birinci öncelik yazdığım kısım ne kadar fark yaratır? özellikle ekran kartının altına gelecek olan fanlar ekran kartı sıcaklığını ne kadar etkiler?

Ekler

• 1731370921734.png
    1731370921734.png
    141.5 KB · Hit: 28

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
aşağıya yani psu üstüne fan takma bu tarz kasalarda ben taktım hiç bir faydası yok aşağısı kapalı olduğu için sıcak hava veriyor öne üste ve arkaya taksan yeter 2. öncelik dediğin yerede takmana gerek yok gereksiz fan masrafı çıkartır denemiş olarak söylüyorum.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşağıya yani psu üstüne fan takma bu tarz kasalarda ben taktım hiç bir faydası yok aşağısı kapalı olduğu için sıcak hava veriyor öne üste ve arkaya taksan yeter 2. öncelik dediğin yerede takmana gerek yok gereksiz fan masrafı çıkartır denemiş olarak söylüyorum.
doğru. Fakat şöyle bi durum var. HDD olmadığı için psu ile öndeki fanların olduğu ara tamamen boş. Yani psunun üstüne değil, onun sağına doğru 1 tane fan takarsam önden gelen soğuk havayı da yukarı verebilir diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
doğru. Fakat şöyle bi durum var. HDD olmadığı için psu ile öndeki fanların olduğu ara tamamen boş. Yani psunun üstüne değil, onun sağına doğru 1 tane fan takarsam önden gelen soğuk havayı da yukarı verebilir diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
orası kablo ile dolu oluyor ve çok hava almıyor yani çok etki etmez gereksiz bence.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa upgrade ettim. Eski kasadaki 4 fanı yeni kasaya kullanabilirim diye düşündüm. Fakat fansız kasayı ikinci elden satabilir miyim acaba alan olur mu onu bilmiyorum. Elinde fan olan, fansız kasa arayanlar oluyor mu?

Top Bottom