C CanK 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 33 Reaksiyon skoru 11 11 Ocak 2021 #1 Rainbow açılma ekranında ara sahne geliyor atlıyorum (atlamasam da) crash yiyor kaç kere dosyaları doğruladım ama sonuç aynı yardım edin
Rainbow açılma ekranında ara sahne geliyor atlıyorum (atlamasam da) crash yiyor kaç kere dosyaları doğruladım ama sonuç aynı yardım edin
Hasan BerkD 80+ Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 301 Reaksiyon skoru 103 11 Ocak 2021 #2 CanK yazmış: Rainbow açılma ekranında ara sahne geliyor atlıyorum (atlamasam da) crash yiyor kaç kere dosyaları doğruladım ama sonuç aynı yardım edin Devamı için tıklayın... Sistem özelliklerini söyler misin
CanK yazmış: Rainbow açılma ekranında ara sahne geliyor atlıyorum (atlamasam da) crash yiyor kaç kere dosyaları doğruladım ama sonuç aynı yardım edin Devamı için tıklayın... Sistem özelliklerini söyler misin
C CanK 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 33 Reaksiyon skoru 11 11 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hasan BerkD yazmış: Sistem özelliklerini söyler misin Devamı için tıklayın... Gerek kalmadı reis yine de sağolasın
Hasan BerkD yazmış: Sistem özelliklerini söyler misin Devamı için tıklayın... Gerek kalmadı reis yine de sağolasın