Ac Odysey'i oynamıştım ama sarmadı havası vs. çok hitap etmiyo bana viking daha iyi geliyorAC Odysey'i al. Bayağı iyi oyun. Bana göre en iyi AC Odysey sonra Black Flag. AC 2 yi oynamadım. Eğer Rainbow alacaksan 329 TL'lik versiyonu mantıksız sayılmaz. Hem Operation oyununu alıyorsun. Hem de Rainbow da 16 operatör geliyor. Bu sana bayağı saat kazandırır.
ubisoft indirimi 8inde bitiyordu galiba oradan tüm acleri 250ye mi ne alabiliyordun bitmediyse onu al yoksa r6 babadır.Epic de olan indirimle rainbow 135tlye ac valhalla ise 249 TL'ye düşmüş hangisi almalıyım en son AC 2 yi oynamıştım baya bi övdüler Valhallayı sizce hangisini almalıyım rainbow oynanır mı?
Ayın 17'sine kadar sürüyormuşubisoft indirimi 8inde bitiyordu galiba oradan tüm acleri 250ye mi ne alabiliyordun bitmediyse onu al yoksa r6 babadır.
Bayadır hikayeli oyun oynamamıştım Valhalla da hazır indirime girmişken alınabilir diye düşündüm galiba ac'yi alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayın 17'sine kadar sürüyormuş
Param yok o kadar olsaydı rainbowla birlikte alırdımAlıntıyı görüntüle
o değil hocam ubisoft store indirimini diyorum.
Alıntıyı görüntüleAutumn24 kodu ile alabilirsiniz.
200 saat az aga 600 saati var en azfps seviyorsan r6 güzel oyun ama zor yani şöyle anlamaya başlamak için min 200 saati devirmen lazım
evet en basit haliyle dedim sadece çözmek için200 saat az aga 600 saati var en az
Hocam az atın da civciv yesin derler en fazla 50 saatte genel hatlarıyla çözülüyor oyun.fps seviyorsan r6 güzel oyun ama zor yani şöyle anlamaya başlamak için min 200 saati devirmen lazım