Neler Yeni

Yardım Rainbow Six® Siege alınır mı? ?

Elein

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
cem yılmaz

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Ali Mert Okuducu

fiyatına degermi valoran cs2 battlefield 1 oynarım almalımıyım indirimi iyi mi?
Sorman bile hata. Ama aşırı taktikli aşırı tryhard oynaman gereken bir oyun. Öğrenmesi de biraz zaman alıyor. 50 saatten önce nereden öldüğünü bile anlamazsın. 100 saatten sonra adam vurmaya başlarsın :D Çok güzel bir oyun ama

GodlyPain

80+ Bronze
al bir saat oyna beğenmezsen iade et. tek oynayacaksan sıkar, zaten kanser oyun

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam r6 valo cs ye benzemiyor 500 saatim var tactical fps tarzı oyun yavaş oyundur öyle paldur küldür site a girme muhabbeti çok yok ve fazla karakter var öğrenme aşaması vs zaman ister oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
cem yılmaz
rainbow six siege x gelicek ücretsiz olucak orda bi dene öyle karar ver istersen
dereceli girmek için oyunu satın alman gerekicek ama onun harici hızlı maç ve derecesiz oyniya biliceksin ücretsiz bir şekilde

Shourd

80+ Gold
kaliteli bi oyun al gitsin

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
murat
x gelince de zaten ranked vs için premium lazım olacak daha pahalıya bile satabilirler al bence keyifli oyun seviyorum ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mehmed Efe

Deluxe paketi al yoksa başlangıçta çok az operatör ile oynarsın. Ben ilk 1-1,5 sene sadece 20 saat oynadım çünkü anlamamıştım, oyuna da pek önem vermemiştim. Bu yaz yaklaşık 200 saat oynadım, YouTube'dan taktikler öğrendim ve uyguladım oyun zevkim uçtu gitti. Tüm operatörleri kavrayana kadar en az 100-150 saat oynarsın zaten en güzeli de saatler bence öğrenirken. Cs, valo falan hiç alakası çok farklı bir oyun. Çok iyi bir kulaklık ve iletişim lazım

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Enis Solak
al bir saat oyna beğenmezsen iade et. tek oynayacaksan sıkar, zaten kanser oyun
R6 yı bir saatte anlayamaz. R6X geldiği zaman zaten ücretsiz olacak biraz bekleyebilirsin para harcamak istemiyorsan. Sadece ranked girmek paralı olucakmış sanırım tam hakim değilim konuya cs gibi bir sistem olabilir belki.

Owlore

80+ Bronze
hocam r6 valo cs ye benzemiyor 500 saatim var tactical fps tarzı oyun yavaş oyundur öyle paldur küldür site a girme muhabbeti çok yok ve fazla karakter var öğrenme aşaması vs zaman ister oyun
Ash mainlere denk gelmemisşin hiç :D bu arada @basilisk_1 hocamın da dediği gibi oyun ücretsiz olacak bence beklemen daha iyi olur hocam @Vachiron

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Enis Solak
R6 yı bir saatte anlayamaz. R6X geldiği zaman zaten ücretsiz olacak biraz bekleyebilirsin para harcamak istemiyorsan. Sadece ranked girmek paralı olucakmış sanırım tam hakim değilim konuya cs gibi bir sistem olabilir belki.
Ama kesinlikle tavsiye ederim özellikle şuan alıp üstüne battlepass i de alıp celebration pack kasarak güzel itemler çıkartabilirsin, bana Onami skini çıktı oynayanlar bilir 7k ya sattım bir kaç elit aldım epey kardayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,192
Üyeler
170,319
Son üye
mertxo0
Top Bottom