Neler Yeni

Yardım Rainbow Six® Siege alınır mı? ?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Yunus Emre Uzun
Ash mainlere denk gelmemisşin hiç :D bu arada @basilisk_1 hocamın da dediği gibi oyun ücretsiz olacak bence beklemen daha iyi olur hocam @Vachiron
hocam oyunu ilk 2019 da başlamıştım 1 yıl kadar oynayıp salmıştım çok bir şey anlamayıp sonra 2023te tekrar başladık agalarla oradan beridir oynuyoruz hafta da bir vs en zevk aldığım karakter osa dır ya :D :D

Owlore

80+ Bronze
hocam oyunu ilk 2019 da başlamıştım 1 yıl kadar oynayıp salmıştım çok bir şey anlamayıp sonra 2023te tekrar başladık agalarla oradan beridir oynuyoruz hafta da bir vs en zevk aldığım karakter osa dır ya :D :D
Az girince keyifli oluyor hocam ya ben bir ara her gün full giriyordum 200 saatim var karşıma 2000 saatlik atınca oyundan soğudum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Yunus Emre Uzun
Az girince keyifli oluyor hocam ya ben bir ara her gün full giriyordum 200 saatim var karşıma 2000 saatlik atınca oyundan soğudum
oyun zevkli hocam ya başka oyunları benzemiyor herkesin yıllık döndüğü oyunlar vardır ben 1 yıl cs oynarım 1 yıl pubg oynarım 1 yıl r6 oynarım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sahuraka

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Arda
oyun ücretsiz olacak ama al knk operatör açmak çok zor
operator ne hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

dereceli girmek için oyunu satın alman gerekicek ama onun harici hızlı maç ve derecesiz oyniya biliceksin ücretsiz bir şekilde
yani cs mantıgımı olacak ilerdeki ucretsiz surumunde

Deluxe paketi al yoksa başlangıçta çok az operatör ile oynarsın. Ben ilk 1-1,5 sene sadece 20 saat oynadım çünkü anlamamıştım, oyuna da pek önem vermemiştim. Bu yaz yaklaşık 200 saat oynadım, YouTube'dan taktikler öğrendim ve uyguladım oyun zevkim uçtu gitti. Tüm operatörleri kavrayana kadar en az 100-150 saat oynarsın zaten en güzeli de saatler bence öğrenirken. Cs, valo falan hiç alakası çok farklı bir oyun. Çok iyi bir kulaklık ve iletişim lazım
operator ne oluyor tam olarak

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Eymenarthur

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Görkem Çağan
haziranda bedava olucak ama ranked için gene csdeki gibi paralı versiyon almanız lazım yani ranked oynamicaksanız almanızın mantığı yok birde ücretsizde bütün karakterler yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mehmed Efe
operator ne hocam

yani cs mantıgımı olacak ilerdeki ucretsiz surumunde

operator ne oluyor tam olarak
Valodaki ajan gibi düşünebilirsin. Hız, can ve zorlukları farklı. Mesela takıma +25HP zırh verene ve anında ölme değil düşünce F basılı tutup kendini revive yapabildiğin ROOK Hızı çok yavaş canı max(125). Başka bir örnek ise yine savunmada Caveria adlı operatör. Sessiz adım özelliği var. Özel susturuculu tabancası ile birini vurup düşürünce 2-3sn sorgulayama çekip tüm karşı takımın yerini birkaç saniye gösteriyor. Tek bir hamle ile maçın kaderi değişiyor. Bunun ise canı minimum yani 100 hızı max.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,060
Üyeler
170,804
Son üye
malfetto
Top Bottom