Neler Yeni

Rainbow Six Siege alınır mı?

Abdullah021

80+ Bronze
Benim gönlüm normalde Rainbow Six Siege almakta ancak arkadaşım Rainbowa çok zor bir oyun diyor.Ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım hep Valo,Cs oynadım yıllarca ve bu iki oyundanda bıktım.Oyun gameplaylari çok çekici,beni al dercesine adeta ama kime sorsam "alma çok zor" diyorlar.Bir taraftada arkadaşım Far Cry 3 almamı istiyor,bunuda hiç oynamadım ama güzel gibi.İkisinden birini almak istiyorum hangisini almalıyım sizce? ( Hikayeli oyunlarıda severim,Fps oyunlarınıda.)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Kaan
Benim gönlüm normalde Rainbow Six Siege almakta ancak arkadaşım Rainbowa çok zor bir oyun diyor.Ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım hep Valo,Cs oynadım yıllarca ve bu iki oyundanda bıktım.Oyun gameplaylari çok çekici,beni al dercesine adeta ama kime sorsam "alma çok zor" diyorlar.Bir taraftada arkadaşım Far Cry 3 almamı istiyor,bunuda hiç oynamadım ama güzel gibi.İkisinden birini almak istiyorum hangisini almalıyım sizce? ( Hikayeli oyunlarıda severim,Fps oyunlarınıda.)
1 haftada öğrendim temel olarak öğrenirsiniz.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre
hocam ben arkadasımla xbox gamepass alıp oynadım cıddı anlamda asırı derece zor hıc ugrasılmaz oyle soylıyım cok merak edıp denemek ıstıyosan bence xbox gamepass al

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben arkadasımla xbox gamepass alıp oynadım cıddı anlamda asırı derece zor hıc ugrasılmaz oyle soylıyım cok merak edıp denemek ıstıyosan bence xbox gamepass al
Steamde ücretsizken indirip denemiştim.Eğitim bölümünü bile çok zor geçti sonrada sildim,şuan alırsam Epicten alacağım.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,938
İsim
1
alınır kitlesi daha düzgün zor ama öğrenilmeyecek kadar değil klasik 5v5 mantığı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,154
Üyeler
163,790
Son üye
Collier
Top Bottom