Mr.Cody
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
adam 2 saate yakın oyna sarmazsa iade et demiş ayrıca ben de aldım 8 saatim falan var hesabımda öylece duruyor yıllardırkanka benim 1k saatim var nereye sarmıyor
adam 2 saate yakın oyna sarmazsa iade et demiş ayrıca ben de aldım 8 saatim falan var hesabımda öylece duruyor yıllardırkanka benim 1k saatim var nereye sarmıyor
kanka şöyle söyleyeyim oyun biraz zor olduğu için (cs den de valo dan da çok zor) oyuna bir alışman lazım mapleri tanıman lazım mekanikleri fln öğrenmen lazım 50 saati geçtikten sonra çok sarıyor gerçekten oyun ama biraz dayanacaksın kasmayacaksın kendini ve öğrenmene bakacaksınKişiye göre değişir beni rainbow sarmıyor Valorant CS Lol sarıyor mesela
Kişiye göre değişir ama keyifli oyun.adam 2 saate yakın oyna sarmazsa iade et demiş ayrıca ben de aldım 8 saatim falan var hesabımda öylece duruyor yıllardır
anaa pardon la ben yanlış anladımadam 2 saate yakın oyna sarmazsa iade et demiş ayrıca ben de aldım 8 saatim falan var hesabımda öylece duruyor yıllardır
Oynayamadığın içindir.ben aldım oynamıyorum sarmıyor al 1.5 saat flan oyna 2 saat geçmesin baktın sardı devam et sarmazsa iade et
benimde aynı baktım 4 saatim var rainbow yıllardır duruyor sistemi yükseltirsem belki sarabiliradam 2 saate yakın oyna sarmazsa iade et demiş ayrıca ben de aldım 8 saatim falan var hesabımda öylece duruyor yıllardır
ben gamepass den yüklüyordum indirmiyordu hata veriyordu nasıl düzeltebilirimaynen o şekil
kanka hakkını helal et ben yanlış anlamışım pardonben aldım oynamıyorum sarmıyor al 1.5 saat flan oyna 2 saat geçmesin baktın sardı devam et sarmazsa iade et
benim ark da da hata veriyordu gamepass'im olmadığı için bilmiyorum kankaben gamepass den yüklüyordum indirmiyordu hata veriyordu nasıl düzeltebilirim
Sıkıntı yok kral oyunu biliyorum zaten mekaniklerikanka hakkını helal et ben yanlış anlamışım pardon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim ark da da hata veriyordu gamepass'im olmadığı için bilmiyorum kanka
iyi iyiSıkıntı yok kral oyunu biliyorum zaten mekanikleri
CD-key mi veriyor net olarak onu öğrenmem lazım yani manuel olarak ubisoft hesabımıza girmemiz lazım keyi öyleyse o siteden alırım oyun değilse alınmaz hesap bağlama sistemi oluyor.aynen kanka sana ubisoft kodu veriyor, senin ubisoft hesabına geliyor oyun