Neler Yeni

Yardım rainbow six siege bu devirde alınır mı?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
başlangıçta elimde verdiği silah sekiyormu
3 tane seçme hakkına var. Biri orta biri ağır, biri tam ortası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu ister aim koyarak oynarsın ister koşarak tarayarak. Oyunu bilen aim koyan adamın peekine gözükür vurur bile.

Silahları deneyerek görürsün her silah ayrı sekiyor. Aime göre değişir silahın. Smgye tüfek de çıkarılır pompalı da.
Tek bir oynama tarzı yok zaten dediğiniz gibi , Side tutan 2 veya 3 kişi, 1 veya 2 Roam cu , olur . Kişiye göre değişir

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
aldım hard diske yüklesem sıkıntı cıkarırmı

1710695828452.png

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Ben aldım aktivasyon kodu hatası verdim iade talebi açtım 1 gündür bekliyorum. 50GB boşa yükledik :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
LazımDeğil
Bende yeni aldım epicten deluxe sürümünü 70tl bişey değil oynanış videolarını izledim çok hoşuma gitti.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyunu öğrenmen en az 1k saat, h.o.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
oyun genel olarak güzel bi oyun gerçekçi ve taktiksel gitmen gereken bi oyun ayrıca optimizasyonu da çok iyi. Beni sarmadı ben aldım oynadım iade ettim benim tarzım değil ben csciyim lakin r6 beğenmedim ama tavsiye ederim kesinlikle denemelisin ve eğer hoşuna giderse muhtemelen bağımlısı olursun oyun gerçekten güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Merthan İlhan
Cs de global olduktan sonra geçtim. 2018'den beri oynuyorum. Neredeyse 2500 saat olmuş. Harika oyundur. Yorar, uğraştırır fakat FPS kısmı yanında zekanı da kullanmanı ister. Öğren, ömürlük koy köşeye bir de eş dostla girersen çok keyifli oluyor. Ubisoft sunucuları ve hile sürecini çok iyi yönetiyor demek aslinda pek doğru değil. Geçtiğimiz sezon baya yordu bu hile işi. Kendileri de kabul etti zaten. Her neyse lafın özü kesinlikle tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
LazımDeğil
102 lira ne 70 i sen tlyken almıssındır suan dolar
Epicten aldım.

Bu oyunda vulkan ile oyunu açmaya çalıştım açılmadı 3-5 kez yaptım sonra açıldı PC rest attı normalde hiçbirsorun yok pcde psuda sağlam vulkan iyi değil galiba.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Öğrenmesi diğer taktiksel fps oyunlara göre baya zor bir oyun. Bir yerden sonra sıkılabiliyorsun anlamıyorsun karışık geliyor ama öğrenmek isteyip oynamaya devam edersen cidden sarıyor. Bu devirde 70 tl'ye öyle bir oyun bulmak çok zor.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
iade ettim buglandı bu kadar kötü beklemiyordum 0 silah sekmesi dürbün sens ayarı bile yok

Top Bottom