Maalesef öyle bir sorun var. Epic'ten aldığın Ubisoft oyununu tekrar ubisoftan belirli bir GB güncellemeye zorluyor seni. Artık onu indireceksin yapacak bir şey yok. Bir daha bu hataya düşmemek için bu konu da dediğim şeyi uygula.Epic gamesden oyunu indirdim ama oyunu açtığımda ubisoft 47gb indirme başlatıyo
epicden 82gb indirdim, ubisoftan indirmek zorundamıyım?
forum.donanimarsivi.com
En temizi ubi den indir epic biraz sorunluEpic gamesden oyunu indirdim ama oyunu açtığımda ubisoft 47gb indirme başlatıyo
epicden 82gb indirdim, ubisoftan indirmek zorundamıyım?
epicden silsem alan kaplamasın diye sıkıntı olurmuMaalesef öyle bir sorun var. Epic'ten aldığın Ubisoft oyununu tekrar ubisoftan belirli bir GB güncellemeye zorluyor seni. Artık onu indireceksin yapacak bir şey yok. Bir daha bu hataya düşmemek için bu konu da dediğim şeyi uygula.
Epic'ten indirdiğin oyunu Ubisoft'tan tekrar indirmemek için kullanılan yöntem
Merhabalar. Bu sorunu yaşayanları son zamanlarda epic indirimlerinden Ubisoft oyunu alanlarda çok görüyorum. Mesela bazı Ubisoft oyunlarının tamamını Epicten indirmeme rağmen bir de Ubisoft Connect'ten oyunun yarısı kadar güncelleme yapıyor. Aynı sorunu yaşayanları çokça gördüm. Oyunu Epic'ten...forum.donanimarsivi.com
Hayır alan değişmiyor. Ubisoft'tan indir artık silme. Boşa gitmesin. Ubisoft'tan ek indirmeyi yap. Alan kaplamıyor o merak etme.epicden silsem alan kaplamasın diye sıkıntı olurmu
Normalde oyunlar sıkıştırılmış bir şekilde iner sonradan diskte kapladıkları alan artar. Örn, 30 gb indirirsiniz sonradan diskte 60 gb alan kaplar. Epic fazladan da dosya indiriyo sanırsam :depicde 80 gb
Bir de Epic'i hiç açmadan direkt Ubisoft Connect'ten girebilirsin oyuna.anladım saol
48 değil.Hocam diskte kapladığı alan 48 gb