Yardım Rainbow Six Siege Kasma Problemi

asidavsan123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
490
Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi nedense bir süre sonra oyunda takım arkadaşlarım ve düşmanlar sanki saniyede 5 ''kare'' gibi ilerliyorlar.Bu sorun benim görüş açımda yok sadece takım arkadaşlarıma baktığımda onlar öyle gözüküyor veya öldükten sonra onların bakış açısına geçtiğimde 5 fps görüyorum
.Sizce bunun sebebi ve çözümü nedir? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi nedense bir süre sonra oyunda takım arkadaşlarım ve düşmanlar sanki saniyede 5 ''kare'' gibi ilerliyorlar.Bu sorun benim görüş açımda yok sadece takım arkadaşlarıma baktığımda onlar öyle gözüküyor veya öldükten sonra onların bakış açısına geçtiğimde 5 fps görüyorum
Ping'im ve Fps'im gayet normal.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ping'im ve Fps'im gayet normal.
Format at karşim düzelir şaka bir yana neyse kanka sistemin özelliklerini yazarmısın ısı yükseklikleri varmı ve oynun her hangi bir ayarıyla oynadınmı?

Format at karşim düzelir şaka bir yana neyse kanka sistemin özelliklerini yazarmısın ısı yükseklikleri varmı ve oynun her hangi bir ayarıyla oynadınmı?
Sistemim Rx 580,16 gb ram r3 3300x idi yanlış hatırlamıyorsam .Isı değerleri de gayet normal. Ayarlarda da sadece hz arttırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,507
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri