Neler Yeni

Rainbow Six Siege yeni başlayanlara ne tavsiye edersiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Durmuş Tetik
Merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla Rainbow6 aldık ama hiçbirimiz adam akıllı oyunu bilmiyoruz. Mantığını, nasıl oynandığını biliyorum ama mesela hangi oparatör neyi yapar filan bilmiyoruz. Map bilgimizde hiç yok. Oyunu oynayan arkadaşlar varsa ne tavsiye eder başlangıç seviyesi için hangi oparayörleri alalım? Nelere dikkat edelim? Teşekkürler

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla Rainbow6 aldık ama hiçbirimiz adam akıllı oyunu bilmiyoruz. Mantığını, nasıl oynandığını biliyorum ama mesela hangi oparatör neyi yapar filan bilmiyoruz. Map bilgimizde hiç yok. Oyunu oynayan arkadaşlar varsa ne tavsiye eder başlangıç seviyesi için hangi oparayörleri alalım? Nelere dikkat edelim? Teşekkürler
Eğitim bölümünü yapabilirsiniz ve YT'de olan yeni başlıyanlar rehberlerini izliyebilirsiniz.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyuna alışmak ve öğrenmek zor. Bende oynamaya çalışıyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Savunmada bölgeden dışarı çıkmayıp adamların nereden geleceklerini öğrenin, saldırıda ise o yerler harici girişler bulunuz.
Operatör olarak 1000'likleri kullanın basic temelleri öğretiyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Emin ol R6 da burada oyunun en babası bile yazma ile tavsiye veremez. Oyunun öyle bir mekaniği var ki yazılcak çizilcek şekilde değil.
Çok sağlam entreman ve e q ile peak atarak oynaman lazım. Map Öğrenmen en az 4 ayını alır farklı farklı gelme duvar sağlamlaştırma Ama olduki oyuna yattı aklın elinde alıştı oynadıktan sonra cs valo yüzüne bakmazsın.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Oyuna alışmak ve öğrenmek zor. Bende oynamaya çalışıyorum.
Oyun aşırı basit aslında, kendine yakışan silahı bulman ve zamanlamaya dikkat etmen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin ol R6 da burada oyunun en babası bile yazma ile tavsiye veremez. Oyunun öyle bir mekaniği var ki yazılcak çizilcek şekilde değil.
Çok sağlam entreman ve e q ile peak atarak oynaman lazım. Map Öğrenmen en az 4 ayını alır farklı farklı gelme duvar sağlamlaştırma Ama olduki oyuna yattı aklın elinde alıştı oynadıktan sonra cs valo yüzüne bakmazsın.
MAP öğrenmesi çok mühim değil, ne de olsa her yama da bir map kalkıyor ya da Reworkleniyor. Q-E olayı ise üst seviyelerde kullanılır ilk 30 levelde kullanan olmaz. Scope olayı tamamen değiştiği için elinizden geldiğince Sight'sız kullanmaya çalışın silahları örneğin Bandit MP7'si Sight'sız çok op Jager'da öyle. Savunmada en azından kullanılmasa da olur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyun aşırı basit aslında, kendine yakışan silahı bulman ve zamanlamaya dikkat etmen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MAP öğrenmesi çok mühim değil, ne de olsa her yama da bir map kalkıyor ya da Reworkleniyor. Q-E olayı ise üst seviyelerde kullanılır ilk 30 levelde kullanan olmaz. Scope olayı tamamen değiştiği için elinizden geldiğince Sight'sız kullanmaya çalışın silahları örneğin Bandit MP7'si Sight'sız çok op Jager'da öyle. Savunmada en azından kullanılmasa da olur.
Hacım keske arkadaşa etiket atsaydın :)

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
bu videoyu izle ama biraz eski

Top Bottom