Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Tüm tavsiyelerinizi dikkate alıcam
knk bi kere en az 40-50 levele kadar çok iyi oynamayı playz yapmayı bekleme 50 levelde bi tık öğrenmiş oluyosun çünkü mapler çok büyük sana önerim mapin tek bi kısmında kalma tüm mapi gez dolaş iyice neresi patlıyo nerden nereye iniliyo bunlara dikkat et reinforce larını ve pozisyon almanı tuzak kurmanı buralar sağlayacak.ondan sonra youtubedan video izle bence ben izleyerek baya öğrenmiştim kanal bu https://www.youtube.com/user/NemesiStreak/videos samimi adam bence oyunu da öğretiyor ama sadece caveira videolarını izleme çünkü caveira op ama çok zor bir şampiyon map bilgisi çok gerekiyor ona göre pusuyorsun rotasyon atıp adamları arkalıyorsun ona göre spawnkill atıyorsun.başta tuzak atan karakterler oynamanı öneririm mapi öğrenmek için adamları nereden geldiğini öğrenmek için vs veya echo da olabilir kamerası olduğu için kim nerden doğuyor spawn noktalarını öğrenip spawnkil ataiblirisn ama uyarayım spawnkill aşırı riski şans işi bence bi tık başta yapması zordur.pusmayı öğren bence özellikle çok önemli çünkü mapler büyük olduğu için ve mapleri bilmediğin için rotasyon atman zor olucak biyere pus çok risk olmayan biyere kameraya bakıp adam spotla pingle adamın yerini falan takıma info ver.şampiyonları öğren önce 1000 ve 10 bin lik şampiyonları öğren direk 20 binliklere atlama bence sen bilirsin tabi.Merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla Rainbow6 aldık ama hiçbirimiz adam akıllı oyunu bilmiyoruz. Mantığını, nasıl oynandığını biliyorum ama mesela hangi oparatör neyi yapar filan bilmiyoruz. Map bilgimizde hiç yok. Oyunu oynayan arkadaşlar varsa ne tavsiye eder başlangıç seviyesi için hangi oparayörleri alalım? Nelere dikkat edelim? Teşekkürler