Neler Yeni

Rainbow Six'in kanser kitlesi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyun zor dedim, parayla satılıyor dedim, çoluk çocuk olmaz dedim...
Oynadığım 10 maçın 7'sinde takımda AFK var. Neredeyse her oyun 4 vs 5 veya 3 vs 5 oynuyoruz..
Kalan 3'ünde de takımda kavga çıkıyor ve birbirlerini öldürüyorlar.

Valorant'ın bile kitlesi bu kadar rezalet değildir. Bu oyun niye böyle?

java

80+ Bronze
Ee normal online oyun bu ister 9000 bin tl olsun oyun o oyunda yine toxic olcak.

NespaY

80+ Silver
Oyun zor dedim, parayla satılıyor dedim, çoluk çocuk olmaz dedim...
Oynadığım 10 maçın 7'sinde takımda AFK var. Neredeyse her oyun 4 vs 5 veya 3 vs 5 oynuyoruz..
Kalan 3'ünde de takımda kavga çıkıyor ve birbirlerini öldürüyorlar.

Valorant'ın bile kitlesi bu kadar rezalet değildir. Bu oyun niye böyle?
Valorant'ın kitlesi daha rezil abartmanın dozu olsun.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana göre r6 kitlesi fps oyunları açısından en iyi kitleye sahip oyundur. Yani ben hiç dediğin durumlarla karşılaşmadım

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant'ın kitlesi daha rezil abartmanın dozu olsun.
Bir ara Valorant oynamıştım 3-5 gün kadar.
Takımda hiç AFK olmamıştı. En fazla küfür ediyorlar, muteleyince gayet normal bir oyun oluyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre r6 kitlesi fps oyunları açısından en iyi kitleye sahip oyundur. Yani ben hiç dediğin durumlarla karşılaşmadım
Hepsi bana mı denk geliyor ya. Abartmıyorum 10 oyunun 7'sinde takımda AFK oluyor. Direkt çıkıyor oyundan herif.
Şimdi oyundan çıktım, girdiğim elde gene takımdaki herif elin başında oyundan çıktı.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok dostum Rainbowun kitlesine laf ediyorsan Valoranta girdiğin anda oyunu silersin öyle söyleyeyim sana
Valoyu kitlesinden dolayı değil de, mekanikleri yüzünden sildim. Sarmadı beni. 2.300 saat CS:GO'dan sonra böyle bir oyun hakaret gibi geldi bana.

NespaY

80+ Silver
Valoyu kitlesinden dolayı değil de, mekanikleri yüzünden sildim. Sarmadı beni. 2.300 saat CS:GO'dan sonra böyle bir oyun hakaret gibi geldi bana.
Benimde 3000 saat CS:GO var alıştım ama sıkıntı olmuyor, Valorant bi tık daha eğlenceli cs den.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
Benimde 3000 saat CS:GO var alıştım ama sıkıntı olmuyor, Valorant bi tık daha eğlenceli cs den.
Oyunun mekaniklerinden, silahların geri tepmesinden, zıplayarak adam vurmaktan vs. memnun musunuz yani?
CS:GO'nun yarısı kadar kapasite gerektirmiyor bence.

NespaY

80+ Silver
Oyunun mekaniklerinden, silahların geri tepmesinden, zıplayarak adam vurmaktan vs. memnun musunuz yani?
CS:GO'nun yarısı kadar kapasite gerektirmiyor bence.
Memnun olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum zaten CS:GO Rankım Supreme yani bu geri tepmeleri, mekaniğini anlayacak kadar hakimim fakat CS:GO nun süresi doldu maalesef insanlar Valorant'a yöneliyorlar düzenli güncelleme oyuna sahip çıkılması hoş bir şey mekanikleri düzeltme aşamasındalar düzeltirler mi bilmem ama dediğim gibi CS:GO süresini tamamladı.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
Memnun olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum zaten CS:GO Rankım Supreme yani bu geri tepmeleri, mekaniğini anlayacak kadar hakimim fakat CS:GO nun süresi doldu maalesef insanlar Valorant'a yöneliyorlar düzenli güncelleme oyuna sahip çıkılması hoş bir şey mekanikleri düzeltme aşamasındalar düzeltirler mi bilmem ama dediğim gibi CS:GO süresini tamamladı.
CS:GO'dan daha eğlenceli dediğine göre Valorant'tan memnun olmuyor musun?
CS'nin süresi bitti zaten. Ben de farkındayım bunun.
Ancak Valorant CS ile kıyaslanabilecek bir oyun değil bence. Ayrı bir şekilde oyun olarak değerlendirirsek CS'nin tırnağı olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,630
Üyeler
159,645
Son üye
mertk07
Top Bottom