Dead By DaylightHmm 2.si hariç diğer ikisini oynuyorum başka varmı?
Red Dead Online
Path Of Exile
Warzone
Apex Legends
Destiny 2
Dead By DaylightHmm 2.si hariç diğer ikisini oynuyorum başka varmı?
Abartma birader adı üstünde çocuk. ÇoocukkKanka 1. En çok üzüldüğüm 15 yaşında insanım lise okuyorum daha ortaokul 1 okuyan çocuk Valorant oynuyor ve çok pro oynuyorum diyor bide ( kendi sistemin kaldırmıyor ama onların sistemi kaldırıyor)
2. Öyle çocuklar ın olması çok kötü bir şey gelecek çok kötü yerlere gidiyor
Valoranta özel bir durum değil her oyunda karşılaşırsın bunlarla. Karşılaşmak istemiyorsan arkadaşlarınla gireceksin yada mute edip oyuna devam ediceksin.Ya takmak değil ama hani insan "Ben bu aptallarla niye oynuyorum ya?" diyor oynama hevesi kaçıyor.
R6 oynuyorum zaten teşekkürler.kankam rainbow six siege oynayabilirsin çok iyi bir fps oyunu yakalaşık 1 yıldır oynuyorum hala bıkmadın aşırı derecede iyi istediğin taktikleri yapabilirsin başarılı bir oyun ora da o kadar fazla kanser kitle yok hatta hiç yok
Valorant'ta daha çok var.Abartma birader adı üstünde çocuk. Çoocukk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valoranta özel bir durum değil her oyunda karşılaşırsın bunlarla. Karşılaşmak istemiyorsan arkadaşlarınla gireceksin yada mute edip oyuna devam ediceksin.
Yerim olsa CS girerim de :/Frankfurt'a gittik hani ne oldu yine aynı, CSGO Faceit kitlesi hem yaş hem olgunluk olarak çok daha iyi.
gel birlikte oynuyalım kanka rank ne r6 daFrankfurt'a gittik hani ne oldu yine aynı, CSGO Faceit kitlesi hem yaş hem olgunluk olarak çok daha iyi.
100 saatim var hala çok ii oynamıom ama biraz da benim kolsuzluğum o Sarıyo oyunİlk 50 saat ezik gibi oynayacağım ama olsun. Zamanla gelişiirm Dokan.
bende ekledim lazım olur belki bi günFurkan Aslan#6347