Neler Yeni

Valorant'ın kanser kitlesi

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
E 3 ay sonra tekrar sıfırlanıyor ranklar.

Her türlü kanser arkadaşlar Frankfurt'a girdim adam yine aynı şekil.

Valorant çekilmez, bundan sonra tamamen CSGO Faceit gireceğim. Kimse kimseye küfür etmiyor gayet eğlenceli geçiyor maçlar.
ben yaklaşık 5 yıldır cs go oynuyorum ve artık sıkıldım CS GO dan 2 yıl önce faceitte 10 lvl dim ara da ranked atıyorum arkadaşlarla cs de en son geçen ay attım sıktı cs artık ama kişiden kişiye değişir tabii ki cs go bu ara da istanbul frankfurt dışın da hepsini koy özellikle londra ve paris çok eğlenceli oluyor ama sen bilirsin yinede cs go da baya bir oyun çok iyi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Online odaklı oyunların Türk kitlesi gerçekten çok kanser. Özellikle Csgo Valorant gibi oyunlarda gırla bulunuyor bu tipler. O yüzden diyorum hep farklı online oyunlara yönelin diye. Az biraz para verin ama kaliteli kitlesi olan online oyun oynayın.
Dokan abi dün R6S aldım. İyi etmiş miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de Frankfurt da oynadım. TR den farkı yok.
Bıktım. R6S aldım.

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
E 3 ay sonra tekrar sıfırlanıyor ranklar.

Her türlü kanser arkadaşlar Frankfurt'a girdim adam yine aynı şekil.

Valorant çekilmez, bundan sonra tamamen CSGO Faceit gireceğim. Kimse kimseye küfür etmiyor gayet eğlenceli geçiyor maçlar.
kankam birde sana şöyle bi taktik veriyim benim başıma gelmiyor yani nadir denicek kadar az biri bana ağır hakaret ettiğinde sadece gülüyorum evet falan filan oyuna devam ediyorum adam en sonda özür diliyor yani o aptalların İQ leveline düşme kankam daha eğlenceli olur her oyun ozaman

AllyRyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Rıza Teker
Selamlar.
Bugün @AliSaidÖzger'in isteğiyle yklaşık 3-4 gün önce başladığım Valorant'ın kitlesi hk. konuşmak için açıyorum bu konuyu.

Öncelikle düşük eloda olabilir, yüksek eloda yoktur belki bu tipler ama beni oyundan soğutmaya yetti.

İşin komik yanı yaşları max 12-13 ve ettikleri küfürün haddi hesabı yok, derecesiz giriyorum ranked mod açmak için Reyna alacak var mı diyorum ses yok Reyna kilitliyorum hemen bi çocuk "rEyNa ALdıN dA nE OLdU" diye bağırıyor bunun üstüne ailevi değerlerime şahsıma saçma sapan küfürler ediyor ve yaşı en fazla 11 abi 11!

Hadi yaşı isterse 9 olsun iyi oynamasın isterse 5 vursun ama saygı olsun bunlarda zerre saygı yok!

Sonra hesap soranlar var ve yaş yine 11 12.
İhtiyacımdan dolayı 3 el AFK kaldım çocuk bağırıyor "Brimstone neden AFK'sın lan, reportladık hA!" diye, bende seni alakadar etmez ihtiyacım vardı gittim raporla geç canımı sıkma diyorum, o 3 el AFK kalmamdan sonra bir de bağırıyor kolsuz diye arada 4 kill farkı var ve ben 3 el AFK idim.

Hani böyle kişiler düşük eloda mı var ne anlamadım, bu arada oyunu kötü oynamıyorum yer yer Plat adamdan daha çok vuruyorum ama yeni başladığımdan muhtemelen Gümüş ya da Gold atacak.

Şimdi eğer böyle devam ederse ya 5 kişi dışında girmem ya da CS:GO Faceit kasmaya devam ederim.

Son olarak bir sorum var;
Yüksek elo da böyle mi?

Zamanınızı aldığım için özür dilerim, iyi günler.
Düşük eloyu bırak derecesiz maçta da böyleler 10 maçın 5 inde rahatlıkla bulursun birini

T.P.G.

80+ Titanium
kankam birde sana şöyle bi taktik veriyim benim başıma gelmiyor yani nadir denicek kadar az biri bana ağır hakaret ettiğinde sadece gülüyorum evet falan filan oyuna devam ediyorum adam en sonda özür diliyor yani o aptalların İQ leveline düşme kankam daha eğlenceli olur her oyun ozaman
Ya takmak değil ama hani insan "Ben bu aptallarla niye oynuyorum ya?" diyor oynama hevesi kaçıyor.

Ha bak saçma sapan küfür etmesini geçtim adamda Yoru var bende Jett, mid kesiyorum Ascent'te adam gelse sıkıcam vuramazsam E atıp kaçıcam adam geliyor benim zaten kestiğim yere çıkmak için flaşını atıp beni kör ediyor ölüyorum...

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
Ya takmak değil ama hani insan "Ben bu aptallarla niye oynuyorum ya?" diyor oynama hevesi kaçıyor.

Ha bak saçma sapan küfür etmesini geçtim adamda Yoru var bende Jett, mid kesiyorum Ascent'te adam gelse sıkıcam vuramazsam E atıp kaçıcam adam geliyor benim zaten kestiğim yere çıkmak için flaşını atıp beni kör ediyor ölüyorum...
kankam rainbow six siege oynayabilirsin çok iyi bir fps oyunu yakalaşık 1 yıldır oynuyorum hala bıkmadın aşırı derecede iyi istediğin taktikleri yapabilirsin başarılı bir oyun ora da o kadar fazla kanser kitle yok hatta hiç yok

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Selamlar.
Bugün @AliSaidÖzger'in isteğiyle yklaşık 3-4 gün önce başladığım Valorant'ın kitlesi hk. konuşmak için açıyorum bu konuyu.

Öncelikle düşük eloda olabilir, yüksek eloda yoktur belki bu tipler ama beni oyundan soğutmaya yetti.

İşin komik yanı yaşları max 12-13 ve ettikleri küfürün haddi hesabı yok, derecesiz giriyorum ranked mod açmak için Reyna alacak var mı diyorum ses yok Reyna kilitliyorum hemen bi çocuk "rEyNa ALdıN dA nE OLdU" diye bağırıyor bunun üstüne ailevi değerlerime şahsıma saçma sapan küfürler ediyor ve yaşı en fazla 11 abi 11!

Hadi yaşı isterse 9 olsun iyi oynamasın isterse 5 vursun ama saygı olsun bunlarda zerre saygı yok!

Sonra hesap soranlar var ve yaş yine 11 12.
İhtiyacımdan dolayı 3 el AFK kaldım çocuk bağırıyor "Brimstone neden AFK'sın lan, reportladık hA!" diye, bende seni alakadar etmez ihtiyacım vardı gittim raporla geç canımı sıkma diyorum, o 3 el AFK kalmamdan sonra bir de bağırıyor kolsuz diye arada 4 kill farkı var ve ben 3 el AFK idim.

Hani böyle kişiler düşük eloda mı var ne anlamadım, bu arada oyunu kötü oynamıyorum yer yer Plat adamdan daha çok vuruyorum ama yeni başladığımdan muhtemelen Gümüş ya da Gold atacak.

Şimdi eğer böyle devam ederse ya 5 kişi dışında girmem ya da CS:GO Faceit kasmaya devam ederim.

Son olarak bir sorum var;
Yüksek elo da böyle mi?

Zamanınızı aldığım için özür dilerim, iyi günler.
Düşük eloyla vesaire alakası yok Türkiye sınırları içerisinde beyini gelişememiş insan ve çocuklara teknoloji, gizlilik, dijital kimlik ve oyun verirsen sonuçları bu olur.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Kanka 1. En çok üzüldüğüm 15 yaşında insanım lise okuyorum daha ortaokul 1 okuyan çocuk Valorant oynuyor ve çok pro oynuyorum diyor bide ( kendi sistemin kaldırmıyor ama onların sistemi kaldırıyor)
2. Öyle çocuklar ın olması çok kötü bir şey gelecek çok kötü yerlere gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,375
Üyeler
159,910
Son üye
Lapin
Top Bottom