Rainbox Siz Siege vs The Witcher 3

BugraSamet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
Arkadaşlar steam de 40 tl var.Bu ikisi arasında kaldım.Hangisini almalıyım?
Yada başka oyun öneriniz var mıdır?

Ben şahsen hikayeli sevdiğim için witcher 3 alırdım.
Araç sürme oyunları seviyorsan euro truck simulator 2 ve bölge açan bir iki dlc alıp keyfine de bakabilirsin, Arkadaşlarınla Co-op oynamak için The Forest alabilirsin.

Ne tür oyun sevdiğinize bağlı, birbiriyle karşılaştırılmayacak oyunlar. Rekabetçi seviyorsanız, saatlerce oynayabileceğiniz bir oyun R6S. Hikaye/Aksiyon seviyorsanız da Witcher 3 iyi gidecektir.

The Witcher oynamadim. Rainbowda 40 tllik surum icinde cok karakter olan surumse almani oneririm. Eglenceli oyun. Ama sanirim standart surum az karakterle geliyodu. Onu almani onermem. Cunku sonradan illaki karakter almak istiyosun. Oyun parasiyla cok zor kasiliyo. Mecbur para vermek zorunda kaliyosun.

Nasıl tarzda oyunlar seviyorsunuz bilmiyorum fakat benim hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi The Witcher 3. Ya da en güzeliydi.

Bunun cevabı zevkinize göre değişir.
Ben oyumu wticher 3 e veriyorum

Dishonered ve Bioshock Infinite siddetle oneririm. Hikayeli oyun seviyorsan. Mukemmel oyunlar.

Ben şahsen hikayeli sevdiğim için witcher 3 alırdım.
Araç sürme oyunları seviyorsan euro truck simulator 2 ve bölge açan bir iki dlc alıp keyfine de bakabilirsin, Arkadaşlarınla Co-op oynamak için The Forest alabilirsin.
ETS2 zaten var.Witcher 3 alasım var ama sistemim rahat kaldırır mı bir de ondan emin değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

The Witcher oynamadim. Rainbowda 40 tllik surum icinde cok karakter olan surumse almani oneririm. Eglenceli oyun. Ama sanirim standart surum az karakterle geliyodu. Onu almani onermem. Cunku sonradan illaki karakter almak istiyosun. Oyun parasiyla cok zor kasiliyo. Mecbur para vermek zorunda kaliyosun.
Normal sürüm.Sanırım witcher alacağım ama sistemim yeter mi?

Steam - Witcher 3 - 17.99 ₺
Steam - Rainbow Six - 35.60 ₺

Epic Games - Rainbow Six - 23.60 ₺

Rainbow Six Siege'i Epic Store üzerinden almayı düşünürsen belki iki oyunu da alabilirsiniz.

Steam - Witcher 3 - 17.99 ₺
Steam - Rainbow Six - 35.60 ₺

Epic Games - Rainbow Six - 23.60 ₺

Rainbow Six Siege'i Epic Store üzerinden almayı düşünürsen belki iki oyunu da alabilirsiniz.
Kod var steamden o yüzden :/

Arkadaşlar steam de 40 TL var.Bu ikisi arasında kaldım.Hangisini almalıyım?
Yada başka oyun öneriniz var mıdır?
Eğer oynayacak arkadaşın varsa R6 daha mantıklı olacaktır ben de var ama tek başımayım diye oynayamıyorum zevkli olmuyor
Witcher oyun tarzıda hoşuna gidiyorsa alabilirsin

Geri