- Bütçe
- 40.000
bütçe 30-40k arası ikinci el almayı düşünüyorum donanım tavsiye verebilirmisiniz forza 6 gibi oyunlarda grafiği fullemek istiyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum nvidia amd farketmez ama işlemciyi amd önerirseniz sevinirim
hangi ilde oturuyorsunuz sarı siteden bakayımbütçe 30-40k arası ikinci el almayı düşünüyorum donanım tavsiye verebilirmisiniz forza 6 gibi oyunlarda grafiği fullemek istiyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum nvidia amd farketmez ama işlemciyi amd önerirseniz sevinirim
istanbul anadolu avrupa farketmezhangi ilde oturuyorsunuz sarı siteden bakayım
1 ay önce ikinci el sıfır karışık sistem topladım. toplamam 1 hafta sürdü.istanbul anadolu avrupa farketmez
istanbul anadolu avrupa farketmez
Forza 6 yı full grafik 150fps i bu sistemlerden beklemek.....
bunlara bı bakın pazarlık felan yaparsınız test etmeden almayın
hocam fiyatları ben yazmıyorum 6800 gayet verebilir arkadaşın beklentisi biraz fazla değilmi?Forza 6 yı full grafik 150fps i bu sistemlerden beklemek.....
Senlik bir şey yok zaten canım arkadaşını bu devirde 40k lık sistemdeki beklentisi fazla tabi bu önerdiğin sistemlerden daha sistemler toplana bilir ama yine forza 6 full grafik filan beklemek hayal olurhocam fiyatları ben yazmıyorum 6800 gayet verebilir arkadaşın beklentisi biraz fazla değilmi?
bütçe 30-40k arası ikinci el almayı düşünüyorum donanım tavsiye verebilirmisiniz forza 6 gibi oyunlarda grafiği fullemek istiyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum nvidia amd farketmez ama işlemciyi amd önerirseniz sevinirim