Ikinci El Donanım Tavsiye

melih7842

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40.000
bütçe 30-40k arası ikinci el almayı düşünüyorum donanım tavsiye verebilirmisiniz forza 6 gibi oyunlarda grafiği fullemek istiyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum nvidia amd farketmez ama işlemciyi amd önerirseniz sevinirim

bütçe 30-40k arası ikinci el almayı düşünüyorum donanım tavsiye verebilirmisiniz forza 6 gibi oyunlarda grafiği fullemek istiyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum nvidia amd farketmez ama işlemciyi amd önerirseniz sevinirim
hangi ilde oturuyorsunuz sarı siteden bakayım

istanbul anadolu avrupa farketmez
1 ay önce ikinci el sıfır karışık sistem topladım. toplamam 1 hafta sürdü.

• Ryzen 5 9600X tray (sıfır) 9K
• ASUS ROG STRIX 3070 Ti (kutu fatura) 12K
• Gigabyte B650M DS3H (kutu, S2H ile karıştırmayın) 4K
• XPG Lancer RGB 16 GB 6000MHz CL30 (kutu) 7K
• Arctic Liquid Freezer III Pro ARGB 360mm (bit pazarından 1k)
• Kingston NV3 1TB M.2 SSD 4K
• Lexar 620nm 1TB M.2 SSD (sıfır) 4250
• BitFenix Ceto Premium beyaz akvaryum kasa. (psu ile birlikte 4.5k)
• BitFenix 850W 80+ Bronze beyaz PSU.

Toplam ıvır zıvırla 46-47 tuttu

hocam fiyatları ben yazmıyorum 6800 gayet verebilir arkadaşın beklentisi biraz fazla değilmi?
Senlik bir şey yok zaten canım arkadaşını bu devirde 40k lık sistemdeki beklentisi fazla tabi bu önerdiğin sistemlerden daha sistemler toplana bilir ama yine forza 6 full grafik filan beklemek hayal olur

elimde temiz full kutulu,faturalı,garantili bir sistemim mevcut iletişime geçebilirsek eğer yardımcı olmak isterim

Geri