ram alacagım yardım edermisiniz

Reaksiyon skoru
3,927
biostar b450m pro max a rx 560 amd ryzen 3 1200 var bunlara uygun 8 gb ram veya ucuza denk gelirse 16 lık uyumlu bişey onerirmisiniz

Anladığım kadarıyla henüz elinizde ram yok, bütçenizi belirtir misiniz ? Eğer bütçeniz var ise muhakak 16 alın derim. Artık gündelik işlerle uğraşırken bile ortalam 4 gb ram gidiyor oyunlar için 8 biraz yetersiz kalacaktır.Bütçenize göre öneri yaparlar..

Anladığım kadarıyla henüz elinizde ram yok, bütçenizi belirtir misiniz ? Eğer bütçeniz var ise muhakak 16 alın derim. Artık gündelik işlerle uğraşırken bile ortalam 4 gb ram gidiyor oyunlar için 8 biraz yetersiz kalacaktır.Bütçenize göre öneri yaparlar..
yok hocam topluyorum pahalıları aldım yani bahsettiklerimi ramden başka ne almalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam topluyorum pahalıları aldım yani bahsettiklerimi ramden başka ne almalıyım
500

8.1 +1.4 de olabilir

500

8.1 +1.4 de olabilir
gddr mhz falan giyo onu nası yapcaz

500

8.1 +1.4 de olabilir

gddr mhz falan giyo onu nası yapcaz
muhakak m2 ssd alın artık hardisk ve mecbur kalmadıkça normal ssd almayın,Başlığa 500tl bütçe ile ram önerisi yazarsanız arkadaşların daha çok ilgisini çekebilir daha çok yardımcı olalbilirler

muhakak m2 ssd alın artık hardisk ve mecbur kalmadıkça normal ssd almayın,Başlığa 500tl bütçe ile ram önerisi yazarsanız arkadaşların daha çok ilgisini çekebilir daha çok yardımcı olalbilirler
Bu olayları bilmiyorum ki akşam itopya da indirim var ve 3 eksik var bende psu ram depolama HDD ye gerek yok çok yer kullanan biri degilim

Bu olayları bilmiyorum ki akşam itopya da indirim var ve 3 eksik var bende psu ram depolama HDD ye gerek yok çok yer kullanan biri degilim
sadece kapasite olarak değil okuma/yazma ve genel bilgisayarın hızını etkileyen bir şey depolama.M2 ssd bu konularda normal ssd'den çok daha iyi.

Hocam akşam buraya önerileri atarım bakarsan sevinirim
Bildiğim bir ürün olursa seve seve yardımcı olurum.Benden çok daha bilgili arkadaşlar var,etiketlerlerse onlarda yardımcı olabilir.

Bildiğim bir ürün olursa seve seve yardımcı olurum.Benden çok daha bilgili arkadaşlar var,etiketlerlerse onlarda yardımcı olabilir.
Alıyorum hocam bunu çabuk bak nolur
Screenshot_2021-12-21-18-54-06-388_com.instagram.android.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,784
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri