Neler Yeni

RAM aldıktan sonra ne yapılmalı ?

Lolcü Buse

80+ Bronze
ramleri takıp çıkartmayı öğrendimde ramleri taktım her şeyi hallettim (kasayı kapattım , kabloları yerleştirdim vs) ve güç tuşuna bastım pc açıldığında ramler için bir şey yapmama gerek var mı işte biosa falan girmeme gerek var mı yoksa direk taktığım gibi hiç bir şey yapmama gerek var mı ?
ramler bu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,179
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ramleri takıp çıkartmayı öğrendimde ramleri taktım her şeyi hallettim (kasayı kapattım , kabloları yerleştirdim vs) ve güç tuşuna bastım pc açıldığında ramler için bir şey yapmama gerek var mı işte biosa falan girmeme gerek var mı yoksa direk taktığım gibi hiç bir şey yapmama gerek var mı ?
ramler bu
Ben de ram alıcam o yüzden güzel bir soru sormuşşun. Up.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
ramler bu
Yeni nesil bir sistem olsaydı evet gerekirdi ama DDR2 için gerek yok. Yeni nesil bir sistem de DOCP veya XMP açman gerekirdi.

Lolcü Buse

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,179
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
yani doğru bir şekilde taktıktan sonra takır takır çalışır öyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen kaç gb ram alcan DDR kaç ve mhz leri kaç bro ?
Senin ddr2 ymiş ve arkadaş bir şey yapmana gerek yok dedi. Ben ddr3 4x2 1300 mhz alıcam. Acaba benim ki yeni sistememe mi girer bişey yapmam lazım mı bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni nesil bir sistem olsaydı evet gerekirdi ama DDR2 için gerek yok. Yeni nesil bir sistem de DOCP veya XMP açman gerekirdi.
Hocam DDR 3 ram takıcam bende. Benim bir şey yapmamam gerek var mı?

Top Bottom