Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
hee pardonYav ben Türkçe konuşuyorum yanlış anlamayın ama sadece yeni aldığımı takıyorum diyorum tek ram bir adet.
hee pardonYav ben Türkçe konuşuyorum yanlış anlamayın ama sadece yeni aldığımı takıyorum diyorum tek ram bir adet.
Tek çalıştı şuan görüntü geldi yarın aynısından bir tane daha gelicek aynı kodlu sıkıntı olmaz umarımÇift şekilde çalışmasa bile tek olarak çalışması lazım anakartın ram slotlarını tek tek deneyin olmazsa iade edin.
Bilgisayarı çalıştı diye hemen kapatmayın biraz çalışşın hatta oyunlara vesayre girin memtest86 ile test dahi yapabilirsiniz takılan ram bir süre sonra sorun çıkınca bilgisayarı dondurabiliyor.Tek çalıştı şuan görüntü geldi yarın aynısından bir tane daha gelicek aynı kodlu sıkıntı olmaz umarım![]()
Tamam bu gece yeni rami kullancam keşke eski ramden bir tane daha alsaydım ama yok piyasada oldu artık teşekkürler.Bilgisayarı çalıştı diye hemen kapatmayın biraz çalışşın hatta oyunlara vesayre girin memtest86 ile test dahi yapabilirsiniz takılan ram bir süre sonra sorun çıkınca bilgisayarı dondurabiliyor.
Yok tamam sadece yeni aldığım rami taktım açıldı yarın aynısından bir tane daha gelicek iki tane aynı remi kullancam eskisini de satarım artıkPSU Fişini çekin.
Sonra tornavida ile buraya 5-10sn deyin.
Alıntıyı görüntüle
4 pinede deymesi gerek.
Rica ederim.Yok tamam sadece yeni aldığım rami taktım açıldı yarın aynısından bir tane daha gelicek iki tane aynı remi kullancam eskisini de satarım artıksağol kaancım.