B Bmustu 80+ Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Batuhan 25 Ekim 2020 #1 Sistemime yeni ram aldim taktim ama youtubede izlerken ayar yaptiğni söyledi adam ayar nasiş yapicam normal taksam bir şey olur mu
Sistemime yeni ram aldim taktim ama youtubede izlerken ayar yaptiğni söyledi adam ayar nasiş yapicam normal taksam bir şey olur mu
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,183 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 18,049 Yaş 21 Konum Amasya, Türkiye İsim Furkan Karagülle İlgilendiği Kategoriler Bilim ve Teknoloji Instagram _furkan.krgl_ 25 Ekim 2020 #3 Bmustu yazmış: Sistemime yeni ram aldim taktim ama youtubede izlerken ayar yaptiğni söyledi adam ayar nasiş yapicam normal taksam bir şey olur mu Devamı için tıklayın... ram ayarlarının ''basil'' yapıldığını söylüyorum. biosa gir xmp değerlerine gir orada ram frekansı olacak ordan seçmelisin.
Bmustu yazmış: Sistemime yeni ram aldim taktim ama youtubede izlerken ayar yaptiğni söyledi adam ayar nasiş yapicam normal taksam bir şey olur mu Devamı için tıklayın... ram ayarlarının ''basil'' yapıldığını söylüyorum. biosa gir xmp değerlerine gir orada ram frekansı olacak ordan seçmelisin.
Chan 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,117 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 3,693 Konum Keşke Amerika İsim Can Öztürk 25 Ekim 2020 #4 @RevDeisDou
I ishakbb29 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 212 Dahası Reaksiyon skoru 76 İsim İshak Bulut 25 Ekim 2020 #5 açık anlatayım pc yi kapa açılırken del tuşuna sürekli bas(bios) ekran gelince xmp var bios da ordan profile 1 seç yoksa mhz yazabilir yeniden başlat biosa gir (sol üstte yazar genelde) ram ayarına bak aldığın ram ile tutarsa Hayırlı Olsun
açık anlatayım pc yi kapa açılırken del tuşuna sürekli bas(bios) ekran gelince xmp var bios da ordan profile 1 seç yoksa mhz yazabilir yeniden başlat biosa gir (sol üstte yazar genelde) ram ayarına bak aldığın ram ile tutarsa Hayırlı Olsun