micron H-J die hiç duymadım samsung b die ve micron e die biliyodumdaBeynimden, o kadar şey yazıyor internette.
O kadar anlatıyor @RevDeisDou rehber de yaptı o kadar.
Her fırsatta @crazyreign etiketliyorsunuz, sorsanız o da söyler.
Hâlâ bilmemek Gold ve Silvera kadar çıkmış sizlerin ayıbıdır.
Thaiphoon Burner programı gösterir.Peki bir ramde bulunan çipi gösteren site var mı?
Kodları farklı oluyor, @crazyreign tam neydi iyi ve kötü olan B Die kodları?Ama her samsung B Die çipler iyi degil bunun sebebi ne ?
samsung C-dieOrta derken ne yani?
Tam olarak söyler misin?
Bende var, deli OC edeceğim de anakart desteklemiyor. TR'de o çip bulması imkansıza yakın.micron H-J die hiç duymadım samsung b die ve micron e die biliyodumda
NE! Link uzat la hangi ram isim ver çabuk anakart ne detay ver ulanBende var, deli OC edeceğim de anakart desteklemiyor. TR'de o çip bulması imkansıza yakın.
@Emre123a olandaki çipin kodlusu kötü mesela.Kodları farklı oluyor, @crazyreign tam neydi iyi ve kötü olan B Die kodları?
X470 Gaming Plus, HyperX Predator 3200MHZ. (3000MHZ'de olabilir 1 tıkla anakartın sonuna aldım, arkadaşımda 200MHZ arttırınca hata veriyordu başka RAM)NE! Link uzat la hangi ram isim ver çabuk anakart ne detay ver ulan
Nereden aldın? Anakart desteklese keşke 4000 lere çıkardınX470 Gaming Plus, HyperX Predator 3200MHZ. (3000MHZ'de olabilir 1 tıkla anakartın sonuna aldım, arkadaşımda 200MHZ arttırınca hata veriyordu başka RAM)
Alıntıyı görüntüle
Sendeki kötü Samsung B-die diye adlandırdığımız, düşük model Ripjaws V ve Vengeance LPX'lerde kullanılan çiplerin C-die olanı var, yani overclock performansı iyi değil.bu nasıldır?
kaç mhz oc yapabilirim?
AliExpress?Tuhaf tuhaf şeyler yazıyor ya işte, çin.