RAM BELLEK FİYATLARINI BİR GECEDE ARTTIRANLARIN BEN

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
FUN GECE 6K OLAN RAM SUAN 9500TL 11500 TL OLAN RAM SUAN 20K BU FIYATLAR NEDIR ARKADASLAR BİR GECE NE DEGISTI DE BU ARTISLAR YASANDI

FUN GECE 6K OLAN RAM SUAN 9500TL 11500 TL OLAN RAM SUAN 20K BU FIYATLAR NEDIR ARKADASLAR BİR GECE NE DEGISTI DE BU ARTISLAR YASANDI
Global olarak %60-65 lik bir artış var bizde yine o kadar yansımadı ama ABD’li bir vatandaşın 140 dolara aldığı ürünün bizde giriş fiyatı olarak 148 dolar olması benide şaşırttı bilmiyorum valla seneye yaza kadar bu durumlar böyle olacakmış

Daha ekran kartlarına SSD'lere tam yansımadı fiyatlar artacak
Ana sebep yapay zeka ve server için büyük firmaların stokları toplu olarak çekmesi ve üretimin yetmemesi
Stokçusu botçusu bitiyor tekeller çekiyor yani piyasadan şimdi de

Global olarak %60-65 lik bir artış var bizde yine o kadar yansımadı ama ABD’li bir vatandaşın 140 dolara aldığı ürünün bizde giriş fiyatı olarak 148 dolar olması benide şaşırttı bilmiyorum valla seneye yaza kadar bu durumlar böyle olacakmış
bir gecede bir sey bu kadar değişmemeli heleki kampanya ayı olarak kasıma girmeye az kalmısken bu zamlar kesinlikle art niyet göstergeri . şimdiye kadar zam yapılmamısken bir anda bu zamlar kesinlikle masum değil

Hemde 2026 ortalarına doğru düzene girecek yani daha çok var

sistemde upgrade yapmayı dusunuyordum bu ram artısları harbıden kafayı yedırttı bana . suan nasıl bir yol ıslesem karar veremedım
buyuk ıhtımalle lımdekı sıstem ıle bıraz daha ılerlıyecegım

geçen hafta 6 bine aldığım ram 10 bin olmuş şuan vay be

altından daha iyi artıyor lol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri