RAM-BELLEK Önerisi olan

Reaksiyon skoru
23
Asus Prime b650 ddr5 7200mhz - Asus Prime 5070Tİ 16GB 256Bit GDDR7 - Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz - GamePower Warcy Pulse 4 fan kasa (850W+Gold yanında ) - GamepOWER SKADİ ROUND 360 ARGB 360mm soğutucu sistem dizmeyi düşünüyorum

Bunların yanında bellek ve ram önerisi verebilecek varmı acaba
Corsair Vengeance 2x16 32GB 7200 yada 6000Mhz DDR5 düşünüyordum ram olarak ya siz ne düşünüyorsunuz acaba yardımcı olur musunuz

o ram gayet yeterli ve güçlü eğer farklı bir şey alacaksan da mhz ve cl sayılarına bak cl ne kadar düşükse o kadar mhz ne kadar yüksekse o kadar iyi ve dual (2 ram) al her zaman

6000 cl 30 alın

Kasa psu başka seylere bakin

o ram gayet yeterli ve güçlü eğer farklı bir şey alacaksan da mhz ve cl sayılarına bak cl ne kadar düşükse o kadar mhz ne kadar yüksekse o kadar iyi ve dual (2 ram) al her zaman
Corsair 4-5 kişi kötü dedi kingston bakma tercihidi aldım efendim sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000 cl 30 alın

6000 cl 30 alın

Kasa akvaryum kasa olduğu için ve 850W gold olduğu için onu tercih etmiştim neden kasa değiştirmemi önerdiniz acaba

Fiyat konusunda bir sıkıntım yok ama teşekkür ederim inceleyeceğim

ssd olarak exceria pro iyi olur çok fp bişi. ram markası önemli değil ama 6000mhz cl30 ramler tam f/p oluyor. daha üst frekanslı ramlerde alabilirsin ama verdiğin paranın hakkını alamazsın 3 5 fps falan oynar max. patriotun ramlerini alsan daha iyi ram markası farketmiyor içindeki belleği üreten firma aynı sk hynix.

ssd olarak exceria pro iyi olur çok fp bişi. ram markası önemli değil ama 6000mhz cl30 ramler tam f/p oluyor. daha üst frekanslı ramlerde alabilirsin ama verdiğin paranın hakkını alamazsın 3 5 fps falan oynar max. patriotun ramlerini alsan daha iyi ram markası farketmiyor içindeki belleği üreten firma aynı sk hynix.
peki önerdiğiniz depolama varmıdır aklımdaki 1 tb ssd ve yanına 1tb hdd düşüyorum

Corsair 4-5 kişi kötü dedi kingston bakma tercihidi aldım efendim sizce ?

Kasa akvaryum kasa olduğu için ve 850W gold olduğu için onu tercih etmiştim neden kasa değiştirmemi önerdiniz acaba

Fiyat konusunda bir sıkıntım yok ama teşekkür ederim inceleyeceğim
Ram de fiyat konusunda sorun yoksa buna bir bak.

Geri