RAM bilgisayarımda çalışmıyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar mevcut ramim Hi-level 1600 MHz 8GB, upgrade yapmak için 4GB corsair marka yine 1600 MHz ram aldım ama takınca bilgisayarım 10 saniye kadar çalışıp kapanıyor. Yalnızca yeni aldığım rami takıp çalıştırdım yine aynı problemi yaşadım. Aynı 2 rami başka bilgisayarda çalıştırınca ise 12gb olarak stabil çalıştı.

Bilgisayarımın diğer özellikleri:
-Gigabyte h81m-s2pv anakart
-i5 4690
-Gigabyte 1050Ti
-450W PSU

Sorunu çözebilirsek çok sevinirim

Arkadaşlar mevcut ramim Hi-level 1600 MHz 8GB, upgrade yapmak için 4GB corsair marka yine 1600 MHz ram aldım ama takınca bilgisayarım 10 saniye kadar çalışıp kapanıyor. Yalnızca yeni aldığım rami takıp çalıştırdım yine aynı problemi yaşadım. Aynı 2 rami başka bilgisayarda çalıştırınca ise 12gb olarak stabil çalıştı.

-i5 4690
-Gigabyte 1050Ti
-450W PSU

psu düşük değilmi 1050ti için belkide güç yetmiyordur?

-i5 4690
-Gigabyte 1050Ti
-450W PSU

peki algılanmadıysa
bu videodan destek alabilirsin. eğer herşeyi denedin olmuyorsa ram yanmış olabilir.

Şöyle bir şey denedim:
Ekran kartını ve kendi ramimi çıkardım sadece yeni aldığım 4GB ram ile bilgisayarım çalışıyor.

Özet olarak: Aldığım ram tek başına çalışıyor. Kendi ramimle birlikte başka bilgisayara takınca da çalışıyor ama kendi bilgisayarıma ikisini takınca çalışmıyor kafayı yicem neden böyle

Ben ram markalarının farklı olduğu için uyum sağlamadığını düşünüyorum. Bende de var farklı marka ramler 4 ünü birden takınca çalışmıyor bu yüzden 2 ram kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,044
Üyeler
190,142
Son üye
fatih422135
Geri