Çözüldü✓ RAM BOYUTLARI YARDIM LAZIM

ber148

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Bugün bir ram alacağım şuanda kullanmakta olduğum corsair vengeance lpx ramlerimi corsair vengeance rt ile değiştirmek üzereyim ama sıvı soğutma montajından dolayı ramlerim sıfıra sıfır boyut farkı varmı bunu öğrenmem lazım yardım ederseniz cok sevinirim

Merhabalar,

Bugün bir ram alacağım şuanda kullanmakta olduğum corsair vengeance lpx ramlerimi corsair vengeance rt ile değiştirmek üzereyim ama sıvı soğutma montajından dolayı ramlerim sıfıra sıfır boyut farkı varmı bunu öğrenmem lazım yardım ederseniz cok sevinirim
Vardır lpx açılımı low profile yani düşük ölçülerde anlamına gelir eğer lpx ramler takılıyken boşluk yoksa lpx ram dışında ram takamazsın

G skill trident z neo ramlerde baya kücük görünüyor onlar olmaz mı
Post automatically merged:

Vardır lpx açılımı low profile yani düşük ölçülerde anlamına gelir eğer lpx ramler takılıyken boşluk yoksa lpx ram dışında ram takamazsın
Gskill trident z neo ramlerde baya kücük görünüyor onlar olmaz mı

G skill trident z neo ramlerde baya kücük görünüyor onlar olmaz mı
Post automatically merged:

Gskill trident z neo ramlerde baya kücük görünüyor onlar olmaz mı
Modelin web sayfasına bak orada üretici ölçülerini paylaşmıştır ama lpx ibaresi yoksa ram yüksekliği min. standartlara göredir veya onunda üzerindedir.

Modelin web sayfasına bak orada üretici ölçülerini paylaşmıştır ama lpx ibaresi yoksa ram yüksekliği min. standartlara göredir veya onunda üzerindedir.
Merhabalar Corsair vengeance rt modelini iptal ettim almıştım corsair lpx modelini aldım tekrar cl16 her ikiside rgb dışında performans farkı var mıdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,972
Son üye
Phaidros
Geri