16sayı olarak verirsek nekadar olur bu rakamlar
bana b450m s2h anakarata uyumlu yuksek mhz dusuk cl olan ram öneririmisin ama fp olsun bütçem 600 cıvarlardaCL yani "Cas Latency"dir. Kısaca gecikme süresi olarak düşünebilirsin. Gecikme ne kadar az olursa bellek o kadar hızlı olur.
Şuan bir öneri yapabilecek kadar piyasa bilgim yok. Yeni bir konu açıp öneri istersen daha sağlıklı olur.bana b450m s2h anakarata uyumlu yuksek mhz dusuk cl olan ram öneririmisin ama fp olsun bütçem 600 cıvarlarda
https://www.trendyol.com/kingston/8...imm-fury-beast-black-kf436c17bb-8-p-126332385 bu nasıl sizce =?Şuan bir öneri yapabilecek kadar piyasa bilgim yok. Yeni bir konu açıp öneri istersen daha sağlıklı olur.
çipi pek kaliteli değil diye biliyorum. CL17 3600'e göre bir tık yüksek. Crucial Ballistix Öneririm.
iyi mi? bu ram performans verırmı benım suankı ram apacer ram 8x2 3000mhz 18 cl glbaçipi pek kaliteli değil diye biliyorum. CL17 3600'e göre bir tık yüksek. Crucial Ballistix Öneririm.
Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com