Ram Darboğaz Yapar mı

Evet bende de 8 gb vardı pubgde 150-170 fps alırken bir anda 60 70 fps e düşüp düzeliyordu. RAM kullanımına baktığımda 7.400 mb falan kullanıyordu.
Günümüzde şart oldu 8+8 bende ekledim şu an hiç bir drop takılma yaşamıyorum sistemimin bile hızlandığını hissettim. Lakin MSI afterburner değerlerine bakın.
+1

Ryzen 5 3550h ve rx560x var bende sizde de aynı mı

Güzel sistemli bir laptop almışşın, bi ara bende göz dikmiştim :D, RAM i 16GB yapmanı tavsiye ederim. Ama garanti dışı kalırmı bilemiyorum.

Güzel sistemli bir laptop almışşın, bi ara bende göz dikmiştim :D, RAM i 16GB yapmanı tavsiye ederim. Ama garanti dışı kalırmı bilemiyorum.
Hocam zaten garantiye vereceğim alalı 3 ay oldu witcher 3 her şey full 1080 p de35 40 FPS alıyorum ama CPU 95 derece gpu 75 dereceye çıkıyor çok tırstım bu sebeple garantiye yollayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sistemim r5 2600 + sapphire pulse 580 8 gb
Hocam sizinki üst model.

Ayrıca 3 ay önce aldığımda 4040 TL ye almıştım şimdi 5600 TL olmuş hey be dolar sen nelere kadirsin.

Hocam zaten garantiye vereceğim alalı 3 ay oldu witcher 3 her şey full 1080 p de35 40 FPS alıyorum ama CPU 95 derece GPU 75 dereceye çıkıyor çok tırstım bu sebeple garantiye yollayacağım.
Taşıma gibi bi durumunuz mu var hocam Laptobu masaüstü toplayabilirsiniz gayet güzel fiyata.

Taşıma gibi bi durumunuz mu var hocam Laptobu masaüstü toplayabilirsiniz gayet güzel fiyata.
Hocam üniye gitmeyi planlıyorum bu sene geçen sene gidecektim ama bazı sebeplerden ötürü gidemedim bu sene de gideceğim diye bunu aldım ayrıca yine baktım piyasada kalmamış benim notebooktan olan da 6,7 bin TL olmuş şuan satıp sistem mi toplasan diye düşündürdü fiyatlar

Geri