Her donanımı tek tek denemelisin.Tamirciye götürdüm ram arızalı dedi yeni ram aldım taktım yine aynı sorun. Açılıyor siyah ekranda kalıyor bios a bile giremiyorum.
Tüm sistemin nedir?Tamirciye götürdüm ram arızalı dedi yeni ram aldım taktım yine aynı sorun. Açılıyor siyah ekranda kalıyor bios a bile giremiyorum.
msı a320m pro rx570 rogTüm sistemin nedir?
Her donanımı tek tek denemelisin.
yok dostum bilgisayardan anlıyorum az çok parçaları kontrol ettim hepsi aynıBilgisayarcı çarpmış olmasın parçaları.
işlemci rayzen 5 2600Tüm sistemin nedir?
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım.msı a320m pro rx570 rog
gskill ram vardı 8gb kingston ram aldım8+8
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok dostum bilgisayardan anlıyorum az çok parçaları kontrol ettim hepsi aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci Ryzen 5 2600
şimdi işe gidiyorum sabah gelince denicem hocam çok sağol ilgi gösterdiğin içinBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
eywallah hocam çözdümBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
Ram bozuk diyip seni uğraştıran bilgisayarcıya bı hayır duası edersin artikeywallah hocam çözdüm
Ya sen nasıl bi kralsin benimkide çözüldü sayendeBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
reis sen nesin be allah razı olsunBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
hocam benimki açıldı 2 dakika sonra geri kapandı ekran gitti yanı pc çalışıyor ama klavye mouse ve Monitör çalışmıyor yardım edin lütfenBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
Emre hocam benim de aynı sorunum var fakat laptop kullanıyorum yardımcı olur musunuzBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde hiçbir USB bellek takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle