RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,202
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bir rehber değil.Mükemmel rehber![]()
Bu bir rehber değil.Mükemmel rehber![]()
Valla ben ekran kartı fanlarını 2000-2300 RPM çalıştırıyorum, kanat takıp uçmayı düşünüyoruz.
Benimkilere birşeyler yapalımSabaha kadar burdayız. Gel senin RAM' leri 3200 cl12 yapak
O 3600 cl16 Hynix CJR zarlar içeriyor. Şuan 3600 cl16 çalışmıyorlar muhtemelenBenimkilere birşeyler yapalım
O 3600 cl16 Hynix CJR zarlar içeriyor. Şuan 3600 cl16 çalışmıyorlar muhtemelen
Bir sorunu yok daha yukarı çıkarsa çıkartalımHmm DJR. Güzel. CJR' ın bi tık iyisi. Ne sorunu var ki?
Discord var sende?Bir sorunu yok daha yukarı çıkarsa çıkartalım![]()
bu corsair vengeance rgb pro da ben overclock yapmayı 3 kere denedim bi türlü yapamadım bios sıfırlamak zorunda kalıyorum.Discord var sende?
bu corsair vengeance RGB pro da ben overclock yapmayı 3 kere denedim bi türlü yapamadım bios sıfırlamak zorunda kalıyorum.
donanimarsivi.com
LPX değil benimki bu arada DonanımArşivi nasıl o zaman overclock yapıyordu bende 100MHz bile artıramıyorum kitliyor SAMSUNG Bellekler var.Neden Corsair önermiyorum! (Overclock için)
Bildiğiniz gibi son dönemde LPX belleklere forumda pek düzgün bir yaklaşım gerçekleşmiyor. Bunun nedenini bu konuda anlatmak istedim. Bunun sebebi RAM' in yapısından kaynaklı. RAM Samsung' un kaliteli B-Die çiplerini içeriyor. Lakin katman ve katmanın yapısı olarak çok kötü bir RAM...donanimarsivi.com