Sileyim istersenHiç demeseydin daha iyidi
yapmanı tavsiye etmiyorum o ramle ama illa yapacam diosan biosun bütün sekmelerinin fotosunu çek at yardımcı olalım bakalım anakartın desteklemiyor da olabilir .Merhabalar ram galiba 800MHZ çalışıyor fotoğraf aşağıda :
Alıntıyı görüntüle
Özellikler :
Anakart : Foxxcon G41MXP
Ram : 2gb ddr3
Başka bilgi lazımsa yazabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kamina
Not : en fazla 1333 MHZ destekliyor 1333 yapmayı denicem olursa
Tamam teşekkürler şuan baktım 400 mhz ram ama ne kadar yükseltebilirim bilmiyorum nasıl yapıcam ? bu programında kullanımının videosu varsa atarsanız sevinirim teşekkürler tekrar.kardeşim anakartında ram o.c desteği yok malesef ama sana daha risksiz bir program önereyim hem işlemcini hem ramini voltajsız o.c yapar bilgisayarı her actıgında yapman gerekir ama programın adı (set fsb) neden her açtıgımda diye soracaksın çünkü program öyle üretilmiş herhangi bir yanlış durumda pc yeniden başlatıp normale döndürüyor hemde hiç bir riski yok onla yap sen , ben zamanında çok yedim ekmeğini o programın gerçekten işe yarıyor ( set fsb ) unutma
ramin 400 değil onu 2 ile çarpacaksın öyle hesaplanır 800 mhz senin ramin indir sen programı indirdinm iTamam teşekkürler şuan baktım 400 mhz ram ama ne kadar yükseltebilirim bilmiyorum nasıl yapıcam ? bu programında kullanımının videosu varsa atarsanız sevinirim teşekkürler tekrar.
youtube da videosu var anlamadıysan ordan yap daha iyi olur yazıyla anlatmak zorİndirdim çoktan nasıl kullanıcam ? teamviewer ile baksan olmazmı daha koaly olur
Kasayı açıp bakamam resim yokmu onun için ben aradım ama bulamadım ?tamam programı aç clock generator var yukarda ordan anakartının üstünde bu koddan olacak bul onu generatorde varsa seç oradan varsa o kod programda hayırlı olsun ki vardır büyük ihtimal sonra alttakini elleme üstteki ibresyi tek tek arttırarak set fsb ye tıkla kademeli olarak dene pc falan kapanırsa takılırsa korkma reset at zaten önceki haline dönüyor
kapanmadan stabil çalıştığı halini aklında tut kaç numara olduğunu o senin sınırındır işte . ordan yukarısını yemez
youtube da videosu var anlamadıysan ordan yap daha iyi olur yazıyla anlatmak zor
Bu var ama bulamadımKasayı açıp bakamam resim yokmu onun için ben aradım ama bulamadım ?
anakart : Foxxcon G41MXP