Neler Yeni

Mavi Ekran Ram hatası alıyorum sistem donuyor mavi ekran

Günayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Günay Yipkin
neredeyse aynı sistem bende var ankart ve işlemcimiz aynı ve aynı sorunları bende yaşıyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
yarın format atıp deneyeceğim olmadı bi ddr5 ram bulup ramleri deneyeceğim sorun ramde de değilse ya anakart ya işlemci diyebiliriz
Valla ramlarda sorun yok oyuna giriyom çözünürlük değiştiriyom direk donuyo yeniden başlıyo işlemci sürekli yüksek hızlarda çalışıyo ses driver yükleyince işlemci 80 derecelerde sabit kalıyo sistemden soğudum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın format atıp deneyeceğim olmadı bi ddr5 ram bulup ramleri deneyeceğim sorun ramde de değilse ya anakart ya işlemci diyebiliriz
Bende patriot 6000mhz ram sipariş verdim gelsin bende onla test etcem

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
hocam minidump dosyanı paylaşır mısın?
Ustam saat geç olduya yarına atsam olur mu işten geldim sistemi yeni kurdum o yorgunlukla uğraştım yorgunum biraz kusuruma bakma

Günayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Günay Yipkin
Ustam saat geç olduya yarına atsam olur mu işten geldim sistemi yeni kurdum o yorgunlukla uğraştım yorgunum biraz kusuruma bakma
dostum var mı bir gelişme ben anakartın sürümünü güncelledim birde Memory context restore yi aktif etmiştim onu auto yaptım açılış sürem bir miktar uzadı 35 sn civarı ama mavi ekran sorunu kalmadı birde benim ram hem xmp hemde expo desteklkiyor işin ilginci expo açınca dfaha geç açılıyor xmp de daha hızlı halbu ki sistem amd amd

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
dostum var mı bir gelişme ben anakartın sürümünü güncelledim birde Memory context restore yi aktif etmiştim onu auto yaptım açılış sürem bir miktar uzadı 35 sn civarı ama mavi ekran sorunu kalmadı birde benim ram hem xmp hemde expo desteklkiyor işin ilginci expo açınca dfaha geç açılıyor xmp de daha hızlı halbu ki sistem amd amd
Sorunu buldum bizdeki ramlar uyumsuz bütçeni ve istediğin kapasiteyi söyle sana ram atayım al aksine ram uyumsuz olduğundan işlemci bile agresif çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom