N NoPan!c 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 643 Dahası Reaksiyon skoru 185 İsim Yiğit 29 Mart 2021 #1 arkadaşlar selam bende corsair vengeance pro icue yazılımında frimware güncellemesini yapdım ancak ne işe yarıyor anlamadım genelde ramlarda frimware varmı onuda anlamadım ssd lerde olduğunu biliyorum ramlardadamı aynı etkiyi veriyor ?
arkadaşlar selam bende corsair vengeance pro icue yazılımında frimware güncellemesini yapdım ancak ne işe yarıyor anlamadım genelde ramlarda frimware varmı onuda anlamadım ssd lerde olduğunu biliyorum ramlardadamı aynı etkiyi veriyor ?
Toxpox 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 6,821 En İyi Cevap 32 Dahası Reaksiyon skoru 12,773 İsim Toxpox 29 Mart 2021 #2 RAM RGB kontrolü ve sıcaklık sensörü dışında bir işe yaradığını sanmıyorum.
N NoPan!c 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 643 Dahası Reaksiyon skoru 185 İsim Yiğit 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Toxpox yazmış: RAM RGB kontrolü ve sıcaklık sensörü dışında bir işe yaradığını sanmıyorum. Devamı için tıklayın... anladım saolun
Toxpox yazmış: RAM RGB kontrolü ve sıcaklık sensörü dışında bir işe yaradığını sanmıyorum. Devamı için tıklayın... anladım saolun