SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
nasıl yani? 8gb görünüyor sadece
nasıl yani? 8gb görünüyor sadece
benimde durdu ama belki bios pilini çıkardıktan sonra uzun süre beklemediğim için olabilir miZamanında böyle bir konu görmüştüm. Nasıl çözmüştük hatırlamıyorum ama ekran kartına bir bak istersen. Eğer o kullanıyorsa sorun yok. Ama muhtemelen başka bir sorun var ama şuanda kafa durdu benim.
peki bunu nasıl düzeltebilirim
Al benden de o kadar.Zamanında böyle bir konu görmüştüm. Nasıl çözmüştük hatırlamıyorum ama ekran kartına bir bak istersen. Eğer o kullanıyorsa sorun yok. Ama muhtemelen başka bir sorun var ama şuanda kafa durdu benim.
Al benden de o kadar.
yapma ya ):Al benden de o kadar.
Görev Yöneticisin den GPU(ekran kartı)'nın üzerine gelin ve ekran fotoğrafı alın buraya atın bakalım o mu kullanıyor.yapma ya ):
Görev Yöneticisin den GPU(ekran kartı)'nın üzerine gelin ve ekran fotoğrafı alın buraya atın bakalım o mu kullanıyor.
Gpudan değil. Şimdi biosu aç biosta kaç gb görünüyor onu söyle.
BIOS' dan XMP' yi kapatarak veya profile 1,2 yi teker, teker deneyin.
profil 1 denedim olmadı ama açarken xmp açtırıyor illaBIOS' dan XMP' yi kapatarak veya profile 1,2 yi teker, teker deneyin.
BIOS' dan XMP' yi kapatarak veya profile 1,2 yi teker, teker deneyin.
sorun işlemciden mi kaynaklı acabaBIOS' dan XMP' yi kapatarak veya profile 1,2 yi teker, teker deneyin.
şu şekilde yazıyorduGpudan değil. Şimdi biosu aç biosta kaç gb görünüyor onu söyle.
hayır.sorun işlemciden mi kaynaklı acaba
şimdi profil 2 yaptım olmadı her değiştirdiğimde pc başlarken kendi kendine kapanıp açılıyor beş defahayır.
hemen deniyorumŞunu dene
Arama çubuğuna msconfig yaz sistem yapılandırmasında 2. seçenek ön yükleme kısmı var ona gir, kullanımdaki işletim sistemine tıkayıp gelişmiş seçenekler de, bellek sınırlandırması açık ise oradan kapa.
deniyorum hemenŞunu dene
Arama çubuğuna msconfig yaz sistem yapılandırmasında 2. seçenek ön yükleme kısmı var ona gir, kullanımdaki işletim sistemine tıkayıp gelişmiş seçenekler de, bellek sınırlandırması açık ise oradan kapa.
Şunu dene
üçü de olmadı başk a fikir var mıdırBIOS' dan XMP' yi kapatarak veya profile 1,2 yi teker, teker deneyin.
Hizmetlerden "Sysmain" hizmetinin otomatik başlatmasını kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatarak sorunu test edin.şimdi profil 2 yaptım olmadı her değiştirdiğimde pc başlarken kendi kendine kapanıp açılıyor beş defa
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemen deniyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle