Fakat birisi 3000 birisi 3200 gözükmekte bunun zararı oalcağını düşünüyorum ve teknobiyotikten aldım 2si de 3000 yazıyorduRAM'leriniz olması gereken frekansta çalışıyor. Windows'tan da kontrol etmek için CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazın.
Profile 1'e getirdiyseniz sorun yok. CMD'den de kontrol edin frekansı.Fakat birisi 3000 birisi 3200 gözükmekte bunun zararı oalcağını düşünüyorum ve teknobiyotikten aldım 2si de 3000 yazıyordu
CMD den kontrol ettim ve ikisi için de 2667 yazıyor.Profile 1'e getirdiyseniz sorun yok. CMD'den de kontrol edin frekansı.
Profile 1'e getirdiniz mi XMP'yi?CMD den kontrol ettim ve ikisi için de 2667 yazıyor.
Yok hocam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yani bir video izledim biosta gözüken sekmelerimiz aynı değil ne yapmam lazım acaba anlatabilir misin bana?Profile 1'e getirdiniz mi XMP'yi?
Hocam xmp ayarı var farklı isimlerde oluyor ama seçenek profil 1 olacakYok hocam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yani bir video izledim biosta gözüken sekmelerimiz aynı değil ne yapmam lazım acaba anlatabilir misin bana?
Hocam anakartınızın OC sekmesine gelin, XMP diye bir ayar bulursunuz zaten, onu Profile 1'e getirin, kaydedin ve çıkın.Yok hocam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yani bir video izledim biosta gözüken sekmelerimiz aynı değil ne yapmam lazım acaba anlatabilir misin bana?
Şu an iki rami de cmdye yazınca 3200 gösteriyor hocam teeşekkür ederim ben oc sekmesinden yapacağımı anlaymamıştım yine çözdün sorunumuHocam anakartınızın OC sekmesine gelin, XMP diye bir ayar bulursunuz zaten, onu Profile 1'e getirin, kaydedin ve çıkın.