RAM mhz

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar bir ram 3000mhz birisi 3200 gözüküyor bios settingsden nasıl değiştirmem lazım buunu=?

Ekler

• 8EBE7AD8-CB3D-453E-9FE6-0EE0627BBE4A.webp
    8EBE7AD8-CB3D-453E-9FE6-0EE0627BBE4A.webp
    856.8 KB · Hit: 62
RAM'leriniz olması gereken frekansta çalışıyor. Windows'tan da kontrol etmek için CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazın.

RAM'leriniz olması gereken frekansta çalışıyor. Windows'tan da kontrol etmek için CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazın.
Fakat birisi 3000 birisi 3200 gözükmekte bunun zararı oalcağını düşünüyorum ve teknobiyotikten aldım 2si de 3000 yazıyordu

Profile 1'e getirdiniz mi XMP'yi?
Yok hocam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yani bir video izledim biosta gözüken sekmelerimiz aynı değil ne yapmam lazım acaba anlatabilir misin bana?

Yok hocam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yani bir video izledim biosta gözüken sekmelerimiz aynı değil ne yapmam lazım acaba anlatabilir misin bana?
Hocam anakartınızın OC sekmesine gelin, XMP diye bir ayar bulursunuz zaten, onu Profile 1'e getirin, kaydedin ve çıkın.

Hocam anakartınızın OC sekmesine gelin, XMP diye bir ayar bulursunuz zaten, onu Profile 1'e getirin, kaydedin ve çıkın.
Şu an iki rami de cmdye yazınca 3200 gösteriyor hocam teeşekkür ederim ben oc sekmesinden yapacağımı anlaymamıştım yine çözdün sorunumu :)

Geri