Ram OC yapılabilirmi ?

Reaksiyon skoru
82
iyi günler. alltaki rami kullanıyorum.
Apacer Panther 8GB DDR4 3000Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram (Bellek) - EK.08G2Z.GJF

8gb tek olarak kullanıyorum
cod warzone steam pubg gibi oyunlarda ram kullanımı 8 gb lara dayanıyor v e fps droplar olabiliyor veya hissettiriyor
biosdan bu rami 3200mhz yapsam faydası olurmu veya rame zararı olurmu ? teşekkürler.

Bu kısımı Cevapları okuduktan sonra yazıyorum
benim gibi şimdi 8 ram alayım 8de sonra eklerimciler varsa imkan dahilinde direk 16 alsın :)

Son düzenleme:
hiçbir şey değişmez bir 8gb daha alman lazım

Apacer Panther 8GB DDR4 3000Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram (Bellek) - EK.08G2Z.GJF

cod warzone steam pubg gibi oyunlarda ram kullanımı 8 gb lara dayanıyor v e fps droplar olabiliyor veya hissettiriyor
biosdan bu rami 3200mhz yapsam faydası olurmu veya rame zararı olurmu ? teşekkürler.
hiç bir artış yaşamazsan bellek artması lazım yeni 8 gb ram takmadan sorun yaşarsın 3200 çıkartsanda pek fark olmaz

aynı ram den alsan baya bir performans artışı alırsın zaten.

16Gb Ram yap Rahatlar sistem :D

aynı ram den alsan baya bir performans artışı alırsın zaten.
almadan idare edebilirmiyim diye düşünmüştüm ama olmucak heralde :) pubg de çok az hissettiriyor ufak bi dokunuşla çözülmucek ozman almak lazım.

Geri