Neler Yeni

Ram slotu sayısı öğrenme

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Evet gördüm

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama bir uyarıda bulunayım arkadaşımın başka bir model Asus laptopuna aynı özelliklerdeki farklı marka uyum sağlamadı. Toplam 3 tane bellek sipariş etti hiçbiri olmadı. Asus servisinde yapabildiler kısa zamanda.
Bu sende de böyle olacak değil ama aklında bulunsun.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Ama bir uyarıda bulunayım arkadaşımın başka bir model Asus laptopuna aynı özelliklerdeki farklı marka uyum sağlamadı. Toplam 3 tane bellek sipariş etti hiçbiri olmadı. Asus servisinde yapabildiler kısa zamanda.
Bu sende de böyle olacak değil ama aklında bulunsun.
Gözüm korktu şimdi. İlk defa laptop upgrade edicem bilgimde yok. Ram takması kolay hallederim diye onu yapıyorum

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Evet gördüm

Ben de yükseltmek istiyorum o yüzden araştırdım. Büyük ihtimal DDR4 2666Mhz ram vardır. Kesin olarak CPU-Z programında bakabilirsiniz. aynı frekansda ram almanız yeter. Şöyle bir durum var ama tek ram varsa bile bazen yanına aynı ramdan alsanız bile sıkıntı çıkarabiliyormuş. O yüzden kit olarak alınmasını tavsiye ediyorlar. Benim laptoda 1 tane 2gb ram var ve ben de kit olarak alsam mı diye düşünüyorum sıkıntı yaşamamak için.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Ben de yükseltmek istiyorum o yüzden araştırdım. Büyük ihtimal DDR4 2666Mhz ram vardır. Kesin olarak CPU-Z programında bakabilirsiniz. aynı frekansda ram almanız yeter. Şöyle bir durum var ama tek ram varsa bile bazen yanına aynı ramdan alsanız bile sıkıntı çıkarabiliyormuş. O yüzden kit olarak alınmasını tavsiye ediyorlar. Benim laptoda 1 tane 2gb ram var ve ben de kit olarak alsam mı diye düşünüyorum sıkıntı yaşamamak için.
Kit alsam kaça gelir

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Kit alsam kaça gelir

Tam olarak fiyat araştırması yapmadım bilemiyorum. Tek ram varsa bile uğraşırım diyorsan geri gönderebileceğin bir yerden almanı tavsiye ederim.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Tam olarak fiyat araştırması yapmadım bilemiyorum. Tek ram varsa bile uğraşırım diyorsan geri gönderebileceğin bir yerden almanı tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom