Neler Yeni

Ram soğutucu pedler sökülür mü?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Herkese merhaba,

Laptobuma ram upgrade i yaptım. Söktüğüm orjinal ramlerde soğutucu pedler var. Bu pedleri zarar vermeden söküp yeni ramlere takma şansım var mı? Eğer yoksa bu pedlerin olmadığı yeni ramlerde bir sorum yaşar mıyım ısınma kaynaklı performans düşmesi gibi?

Son olarak, sökmeden önce yerli ve yabancı upgrade videolarına baktım. Hepsinde kart yardımıyla açıyorlardı alt kapağı. Ama bende iki tane ufak dişli parça kırıldı. Bunlar ne parçasıdır ve sorun çıkartır mı?
89a1e9d0-b3d0-4860-a1b5-9faf4e7cea45.jpg
38e25a85-6902-4310-ab6e-733e31daeae5.jpg

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
kırılanlar sabitlemek için sanırım ayrıca termal pedleri geri yapıştırabilirsin değiştirmen gereken zamanı şöyle anlarsın biraz erimeye başlamışsa aynı boyutlrda termal ped al aksi takdirde ısınacaktır ramlerin iletken olmayan birşeyle o kırılan zımbırtıların işlevini görecek yani rami sabitleyecek birşeyler yaprsan sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi o kırılanların rami sabitlediğini düşünüyorsan
onlar nerden kırıldı peki

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kırılanlar sabitlemek için sanırım ayrıca termal pedleri geri yapıştırabilirsin değiştirmen gereken zamanı şöyle anlarsın biraz erimeye başlamışsa aynı boyutlrda termal ped al aksi takdirde ısınacaktır ramlerin iletken olmayan birşeyle o kırılan zımbırtıların işlevini görecek yani rami sabitleyecek birşeyler yaprsan sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi o kırılanların rami sabitlediğini düşünüyorsan
onlar nerden kırıldı peki
Hocam o kırılanlar ramleein oradan kırılmadı. Bilgisayarın kapağını açarken kenarda bir yerden kırıldı muhtemelen kablo sabitlemek içindi onlar.

Pedlere gelince eski ramlerden sokup yeni ramlere takılabilir mi onu merak ediyorum aslında ben. Ya da yeni ped alıp takabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom