Yardım Ram Sorunu (Ekran gelmiyor, ekran kartı çalışmıyor sadece tek ram ile açılıyor

D-Ez

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar dün başıma berbat bir olay geldi işlemci soğutucusu deniyordum işte takip yük altında hangisi daha iyi soğutuyor gibisinden sonra ramlerden bir tanesini söktüm marka model bakmak için çünkü bende 2 tane aynı marka aynı model duo ram var 2 tanede farklı marka (ama cl si falan uyumlu normal şartlarda çalışan ramler hali hazırda bu şekilde kullanıyorum zaten o konudan sıkıntı yok aklınıza bu takılmasın diye söylüyorum.) Zaten duo çalışabilsinler diye aynısından alacağım için ramin birini çıkardım marka model baktım taktım geri pcyi açtım ekran gelmiyor ekran karti fanlari dönmüyor daha önce başıma geldigi için ramlerden olduğunu anladım işte yerleri değiştir falan filan yok olmuyor sonra duo calistirayim diye ikisini çıkardım çalıştı sonra 4 lu denedim herhalde oldu diye olmadı yine tekrar duo ya döndüm bu sefer o da olmadı şuan sadece tek slotta ram çalışıyor ramlerin hepsini tekli slotta denedim sorun yok anakart pilini çıkartıp bekledim taktım ayarlar sifirlansin diye yine olmadı şuan tek slot harici çalışmıyor nasıl çözeriz bunu akidaşlaa

Aynı sorun bende de çıktı çözümü yok sanırım hiçbir yerde bulamadım

Bunun çözümü RAM'leri garantiye göndermek. Arıza olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri