Statik elektrikten olabilirarkadaşlar ekranıma görüntü gelmiyor ramlerden olabileceğinden ötürü çıkartıp üfleyip geri taktım fakat takarken cızırtı benzeri sesler çıkardı normalmi
ramlar ve anakart yeni
İhtimal dahilinde, çözümü nedir bilmiyorum.ekrana görüntü vermemesinin nedeni de o olabilir mi
bütün fanlar çalışıyor
cızırtı dediğim aslında biraz sürtünmeli bi cızırtı :d tam anlatamadım amaStatik elektrikten olabilir![]()
deneyeceğimgüç kaynağı şalterini kapatarak 10sn basılı tut power tuşuna işlemi bir daha tekrarlayıp açmayı dene.
statik elektrik işte. Bir daha dokunma kartların devrelerine. Bir şey olması kolay değil ama yine de zarar verebilir. Dediğim şekilde o yükü boşaltabilirsin.cızırtı dediğim aslında biraz sürtünmeli bi cızırtı :d tam anlatamadım ama
çözümü anlatabilecek biri yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneyeceğim
teşekkürler
denedim fakat ekrana gene görüntü gelmedi napabilirim başkastatik elektrik işte. Bir daha dokunma kartların devrelerine. Bir şey olması kolay değil ama yine de zarar verebilir. Dediğim şekilde o yükü boşaltabilirsin.
başka neden kaynaklı olabilirdenedim fakat ekrana gene görüntü gelmedi napabilirim başka
iki ram varsa birini çıkartarak ya da slotları değişerek dene.denedim fakat ekrana gene görüntü gelmedi napabilirim başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka neden kaynaklı olabilir
PSU nun kablosu prize takılıyen mi taktın ram ıne yazık ki bu da iyi yaramadı![]()