- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada Emre bey Mod olmuşsunuz biz sizi taçla görmeye alışmıştıkÖyle de olur hocam.
Bu arada Emre bey Mod olmuşsunuz biz sizi taçla görmeye alışmıştıkÖyle de olur hocam.
Teşekkür ederim hocam. Tacımızdan olduk valla .Bu arada Emre bey Mod olmuşsunuz biz sizi taçla görmeye alışmıştık
Hocam şimdi kayıp mı ettiniz yoksa kazandınız mıTeşekkür ederim hocam. Tacımızdan olduk valla .
Kazandık diyelim biz ona . Bitirsin bakalım testleri. İnşallah ilerde sorun yaratmaz.Hocam şimdi kayıp mı ettiniz yoksa kazandınız mı
Bu arada testler oluyor hocam umarım yeterli olur
Bi problem gözükmüyor %34te 2 buçuk saat sürcekmiş
Lenovo disgnostics kullanıyorum
İnşallah Hocam peki ilerde nasıl bi sorun yaratabilir hocam donanıma ayrılan 4 gb ram nedir hocam ?Kazandık diyelim biz ona . Bitirsin bakalım testleri. İnşallah ilerde sorun yaratmaz.
Sistemde mavi ekranlar vermeye başlar muhtemelen.İnşallah Hocam peki ilerde nasıl bi sorun yaratabilir hocam donanıma ayrılan 4 gb ram nedir hocam ?
Anladım peki onu önlemenin bir yolu yok dimi ilerde şansa çıkarsa dimi:/Sistemde mavi ekranlar vermeye başlar muhtemelen.
Donanıma ayrılan 4 GB RAM kullandığın işlemcinin dahili ekran kartına aktarıyor. BIOS'tan donanıma ayrılan boyutu azaltmak için seçenek olmalı. Bir karıştır BIOS ayarlarını Integrated Graphics gibi bir şey olmalı.
Sistemde mavi ekranlar vermeye başlar muhtemelen.
Donanıma ayrılan 4 GB RAM kullandığın işlemcinin dahili ekran kartına aktarıyor. BIOS'tan donanıma ayrılan boyutu azaltmak için seçenek olmalı. Bir karıştır BIOS ayarlarını Integrated Graphics gibi bir şey olmalı.
Testte sıkıntı yok hocam.Anladım peki onu önlemenin bir yolu yok dimi ilerde şansa çıkarsa dimi:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi testte hiç bir problem yok her şey yeşil tikli
hocam başka yapmam gereken bir şey var mı ?Testte sıkıntı yok hocam.
Benim bildiklerim bunlar hocam. Sanırım başka bir şey yapmana gerek yok.hocam başka yapmam gereken bir şey var mı ?
kanka son konuma bakarmısınBenim bildiklerim bunlar hocam. Sanırım başka bir şey yapmana gerek yok.
Kisa devre olmustur normslde anakartta olabilen şeyler. Çalışıyorsa devam etdostlar konu çok uzun kısaca ram ve pad takıcaktım rami takarken yanlışıkla tornavida devreye deydi ve kıvılcım çıktı ama şu anda bilgisayardan yazıyorum sanırım bi problem yok
2 olarak ramin üzerindeki metal plaka ben çıkarttıktan sonra yerine oturmamaya başladı yani 6 dışten 4 ü otururken 2 si oturmuyordu ama öyle taktım kasa kapalı ama vidalarını takmadım
2 olarak söküm işleminde bataryayı çıkartmam gerekiyormuş bunu bilmiyordum lütfen ne yapabilirim durum nedir sizce
dostlar ram yükseltmesi yaptım 8*16 yaptım 8*8 di ama furmarkta 30 fps kaybettim ne yapabilirim. eski testlerimde puanım 6500lerdeyken şimdi 4200 lerde
bu eski konum ama şimdiki çok daha düşük
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@Emmree @Perfectshot06 @Kerem lütfen yardım edin çok korkuyorum
Edit Furmark kendini belli bir süre sonra toparladı değerler normale döndü ama kıvılcım hala kafamı karıştırıyor
Hocam kolay gelsin aynısı bana da oldu da şu anlık sıkıntı yok ama korkuyorum ilerde sorun yaşadınız mı?dostlar konu çok uzun kısaca ram ve pad takıcaktım rami takarken yanlışıkla tornavida devreye deydi ve kıvılcım çıktı ama şu anda bilgisayardan yazıyorum sanırım bi problem yok
2 olarak ramin üzerindeki metal plaka ben çıkarttıktan sonra yerine oturmamaya başladı yani 6 dışten 4 ü otururken 2 si oturmuyordu ama öyle taktım kasa kapalı ama vidalarını takmadım
2 olarak söküm işleminde bataryayı çıkartmam gerekiyormuş bunu bilmiyordum lütfen ne yapabilirim durum nedir sizce
dostlar ram yükseltmesi yaptım 8*16 yaptım 8*8 di ama furmarkta 30 fps kaybettim ne yapabilirim. eski testlerimde puanım 6500lerdeyken şimdi 4200 lerde
bu eski konum ama şimdiki çok daha düşük
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@Emmree @Perfectshot06 @Kerem lütfen yardım edin çok korkuyorum
Edit Furmark kendini belli bir süre sonra toparladı değerler normale döndü ama kıvılcım hala kafamı karıştırıyor