Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Arkadaşlar yeni ram aldım taktım 10 dk PC yi kullandım sonra mavi ekran yedi neden olabilir ram uyumlu ve frekansı aynı
Ram bozuk olabilir uyumsuzluk olmuş olabilirArkadaşlar yeni ram aldım taktım 10 dk PC yi kullandım sonra mavi ekran yedi neden olabilir ram uyumlu ve frekansı aynı
İmkansız PC cide çalıştıRam bozuk olabilir uyumsuzluk olmuş olabilir
Mavi ekran hatası alıyorum ama olursa yaparımRAM'ler aynı mı?
Memtest86 testi yapar mısın?
Güvenilir pc cimi parça değiştirme ihtimali olabilirİmkansız PC cide çalıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mavi ekran hatası alıyorum ama olursa yaparım
PC cimi?İmkansız PC cide çalıştı
Yeni aldığın rami tek şekilde tak dene bilgisayarı açar atıyorum 10 dakika sonra mavi ekran donma vs karşılaşabilirsin uyumsuzluk vardır bozuk değilsedeİmkansız PC cide çalıştı
Memtest86 testini Windows açıkken yapmıyorsun zaten. Videoları var.İmkansız PC cide çalıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mavi ekran hatası alıyorum ama olursa yaparım
BiZimki istisnai 15 TL'ye laptop temizledi format stokfan +macun 20 tlPC cimi?
PC cini zararları:
Kazık,
Yalan,
bilgisizlik,
kandırmacılık.
Tamam baktım şimdi işletim sistemi gibi başlıyorMemtest86 testini Windows açıkken yapmıyorsun zaten. Videoları var.
Sürdükleri macun 5TL lik kalitesiz macun. Ayrıca benimkinide temizliyorlardı ama sonra kendim yapmaya başladım.BiZimki istisnai 15 TL'ye laptop temizledi format stokfan +macun 20 TL
Memtest86 test yapın. Sistemde sadece aldığınız RAM takılı kalsın. Diğerini çıkartın ve öyle test edin. Sonuçları paylaş.Arkadaşlar yeni ram aldım taktım 10 dk PC yi kullandım sonra mavi ekran yedi neden olabilir ram uyumlu ve frekansı aynı