RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,970
Uzaya çıkartırızeğer yardımcı olursan oc yaparmıyız![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzaya çıkartırızeğer yardımcı olursan oc yaparmıyız![]()
Aura Sync destekli.ne yapabiliriz mesela
birde bu ramlar
anakart üzerinden kontrol edilebilir demi rgbleri
1000 maxAura Sync destekli.
Modeli arattığımızda B-Die olduğunu görüyoruz. Ama A-DİE diyenler de var. Bu yüzden bana tam bütçe söyle farklı marka veya üst model bir şeyler önereyim. Risk almaya değmez bu parada.
1150 falan olmaz mı?1000 max
nokta atışı yapmış vallaŞimdi birileri başka marka RAM önerecek ama ben şunu yazayım:
"CORSAIR RGB RAM ŞART, ONUN HARİCİNDE ÖNERMEYİN."
reis yurt içi bulma şansımız varmı yurt içi sitesi ?Siteyi anlatmak gerekirse. Aşırı güvenilir bir site yurt dışından geliyor ama mantığı aliexpress gibi değil.![]()
G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB DDR4 SDRAM 3600 Memory - Newegg.com
Buy G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR4 3600 (PC4 28800) Desktop Memory Model F4-3600C16D-32GTZRC with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Ürünü sepete eklediğinde altta
Grand Total:* ₺1,109 yazar bu gümrük falan her şey dahil fiyat yani sen sadece ürününü kapına bekliyorusn adamlar senin için hallediyor. Teslimat kısa sürüyor 10 lira farkla express seçersen 3-5 gün içinde kapında ama genelde daha erken geliyor![]()
yurt içi alsan daha iyi beklemezsin en azından uygunada detaylı bulursun 50 tl belki fazla belki altı olurreis yurt içi bulma şansımız varmı yurt içi sitesi ?
Dostum site hepsiburada gibi burda anlatılıyor.reis yurt içi bulma şansımız varmı yurt içi sitesi ?
Newegg 4 günde getiriyor.yurt içi alsan daha iyi beklemezsin en azından uygunada detaylı bulursun 50 TL belki fazla belki altı olur
1100 tl azda değil ramlar küçük zarar görebilir o yüzden yurtdışı biraz sakat gibi hocamDostum site hepsiburada gibi burda anlatılıyor.
Ve newegg son 1 yıldır türkiyeye gönderim yapmaya başladı. Bende fırsat buldum ve yeni kasam için 2 ürün sipariş vermiştim. Yaklaşık 4 gün içinde Fedex kargo ile evime kadar hiçbir ek ücret ödemeden geldi. Kısa bir video ile sizlerle bunu paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde daha detaylı bir rehber hazırlayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Newegg 4 günde getiriyor.