ram tavsiyesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ne yapabiliriz mesela
birde bu ramlar
anakart üzerinden kontrol edilebilir demi rgbleri
Aura Sync destekli.
Modeli arattığımızda B-Die olduğunu görüyoruz. Ama A-DİE diyenler de var. Bu yüzden bana tam bütçe söyle farklı marka veya üst model bir şeyler önereyim. Risk almaya değmez bu parada.

Aura Sync destekli.
Modeli arattığımızda B-Die olduğunu görüyoruz. Ama A-DİE diyenler de var. Bu yüzden bana tam bütçe söyle farklı marka veya üst model bir şeyler önereyim. Risk almaya değmez bu parada.
1000 max

Siteyi anlatmak gerekirse. Aşırı güvenilir bir site yurt dışından geliyor ama mantığı aliexpress gibi değil.
Ürünü sepete eklediğinde altta
Grand Total:* ₺1,109 yazar bu gümrük falan her şey dahil fiyat yani sen sadece ürününü kapına bekliyorusn adamlar senin için hallediyor. Teslimat kısa sürüyor 10 lira farkla express seçersen 3-5 gün içinde kapında ama genelde daha erken geliyor :D

Siteyi anlatmak gerekirse. Aşırı güvenilir bir site yurt dışından geliyor ama mantığı aliexpress gibi değil.
Ürünü sepete eklediğinde altta
Grand Total:* ₺1,109 yazar bu gümrük falan her şey dahil fiyat yani sen sadece ürününü kapına bekliyorusn adamlar senin için hallediyor. Teslimat kısa sürüyor 10 lira farkla express seçersen 3-5 gün içinde kapında ama genelde daha erken geliyor :D
reis yurt içi bulma şansımız varmı yurt içi sitesi ?

reis yurt içi bulma şansımız varmı yurt içi sitesi ?
Dostum site hepsiburada gibi burda anlatılıyor.
Ve newegg son 1 yıldır türkiyeye gönderim yapmaya başladı. Bende fırsat buldum ve yeni kasam için 2 ürün sipariş vermiştim. Yaklaşık 4 gün içinde Fedex kargo ile evime kadar hiçbir ek ücret ödemeden geldi. Kısa bir video ile sizlerle bunu paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde daha detaylı bir rehber hazırlayacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt içi alsan daha iyi beklemezsin en azından uygunada detaylı bulursun 50 TL belki fazla belki altı olur
Newegg 4 günde getiriyor.

Dostum site hepsiburada gibi burda anlatılıyor.
Ve newegg son 1 yıldır türkiyeye gönderim yapmaya başladı. Bende fırsat buldum ve yeni kasam için 2 ürün sipariş vermiştim. Yaklaşık 4 gün içinde Fedex kargo ile evime kadar hiçbir ek ücret ödemeden geldi. Kısa bir video ile sizlerle bunu paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde daha detaylı bir rehber hazırlayacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Newegg 4 günde getiriyor.
1100 tl azda değil ramlar küçük zarar görebilir o yüzden yurtdışı biraz sakat gibi hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,218
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri