Ram upgrade sonrası laptopta siyah ekran

LuckySs

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar Asus Rog Strix G16 modeli var Ramlerim tüm değerleri uyumlu ve sorunsuz taktım. Prize takılı vs de değildi pc ama açınca siyah ekranda kaldı. 2 saat dışarı çıkıp geldim halen siyah ekrandı. Çözümü nedir ?

Arkadaşlar Asus Rog Strix G16 modeli var Ramlerim tüm değerleri uyumlu ve sorunsuz taktım. Prize takılı vs de değildi pc ama açınca siyah ekranda kaldı. 2 saat dışarı çıkıp geldim halen siyah ekrandı. Çözümü nedir ?
Kaç ram slotu bulunuyor, yanlış takmış olma ihtimaliniz var

2 ram slotu var bir tane boştu zaten ona taktım

@Emre Zengin hocam siz önceden bunu çözmüşsünüz ama masaüstünden. laptop için de yardım eder misiniz? rami çıkarınca pc normal çalışıyor sorun yok ama takarsam biosa bile giremiyorum siyah ekran

@Emre Zengin hocam siz önceden bunu çözmüşsünüz ama masaüstünden. laptop için de yardım eder misiniz? rami çıkarınca pc normal çalışıyor sorun yok ama takarsam biosa bile giremiyorum siyah ekran
Tek yeni aldığınızı takıp çalıştırır mısınız ?

yeni aldığını tek tak bi bakalım çalışcak mı yeni ram bzouk olabilir.

Takılı olanı çıkarıp dene bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri