Kaç ram slotu bulunuyor, yanlış takmış olma ihtimaliniz varArkadaşlar Asus Rog Strix G16 modeli var Ramlerim tüm değerleri uyumlu ve sorunsuz taktım. Prize takılı vs de değildi pc ama açınca siyah ekranda kaldı. 2 saat dışarı çıkıp geldim halen siyah ekrandı. Çözümü nedir ?
O zaman ram bozuk olabilir, diğer arkadaşlar baksın konuya,belki onların fikirleri işe yarar2 ram slotu var bir tane boştu zaten ona taktım
Tek yeni aldığınızı takıp çalıştırır mısınız ?@Emre Zengin hocam siz önceden bunu çözmüşsünüz ama masaüstünden. laptop için de yardım eder misiniz? rami çıkarınca pc normal çalışıyor sorun yok ama takarsam biosa bile giremiyorum siyah ekran
yeni aldığını tek tak bi bakalım çalışcak mı yeni ram bzouk olabilir.@Emre Zengin hocam siz önceden bunu çözmüşsünüz ama masaüstünden. laptop için de yardım eder misiniz? rami çıkarınca pc normal çalışıyor sorun yok ama takarsam biosa bile giremiyorum siyah ekran
Takılı olanı çıkarıp dene bir de.@Emre Zengin hocam siz önceden bunu çözmüşsünüz ama masaüstünden. laptop için de yardım eder misiniz? rami çıkarınca pc normal çalışıyor sorun yok ama takarsam biosa bile giremiyorum siyah ekran
Muhtemel en yüksek ihtimal(?)Yok yeni aldığım rami tek taktım şimdi yine siyah ekranda acaba bozuk mu
Bozuk olduğunu düşünüyorum. Hangi model RAM aldın?Yok yeni aldığım rami tek taktım şimdi yine siyah ekranda acaba bozuk mu