ram uyumluluğu yardım

Buğrahan Mert

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,451
benim ramden değil piyasada adam akıllı ddr2 ram yok imzadaki 800mhz yine 800mhz alsam uyar mı uyma kriterleri neler

Ekler

• resim_2021-01-01_005311.png
    resim_2021-01-01_005311.png
    23.8 KB · Hit: 44
  • ram1.PNG
    ram1.PNG
    17.5 KB · Hit: 44
Çipleri farklılık gösterebilir.

Mhz değerleri ve cl değerleri tutuyorsa genelde uyumlu çalışıyorlar.

nasıl bulabilirim ?
Ya aynı RAM'i bulmanız lazım ya da elinizdeki RAM'leri satıp yeni olarak aynı marka model RAM almanız lazım. Bana kalsa ikincisi daha mantıklı belki piyasada sizde olan RAM'den bulamayabilirsiniz. Elinizdekileri satın yenisini alın.
Post automatically merged:

Mhz değerleri ve cl değerleri tutuyorsa genelde uyumlu çalışıyorlar.
Doğru.

Ya aynı RAM'i bulmanız lazım ya da elinizdeki RAM'leri satıp yeni olarak aynı marka model RAM almanız lazım. Bana kalsa ikincisi daha mantıklı belki piyasada sizde olan RAM'den bulamayabilirsiniz. Elinizdekileri satın yenisini alın.
Post automatically merged:

Doğru.
peki gtx 750ti 4gb ram sıkıntı çıkartır mı ?

peki gtx 750ti 4gb ram sıkıntı çıkartır mı ?
Ekran kartı ile RAM'in bir ilişkisi yok. İşlemci-Ekran kartı ilişkisi vardır. İşlemci ve ekran kartı dengeli seçilmezse darboğaz dediğimiz kavram ortaya çıkar.

Ekran kartı ile RAM'in bir ilişkisi yok. İşlemci-Ekran kartı ilişkisi vardır. İşlemci ve ekran kartı dengeli seçilmezse darboğaz dediğimiz kavram ortaya çıkar.
tamam o zaman ben para yeterse dediğinizi yaparım yetmezse win 7ye geçerim oyunlar için saolun

tamam o zaman ben para yeterse dediğinizi yaparım yetmezse win 7ye geçerim oyunlar için saolun
Rica ederim. Ama W10 da kalmanız eğer sisteminizi yavaşlatmıyorsa daha iyi. Çünkü güncel bir sürüm. W10 veya W8.1 e geçebilirsiniz. İkisi de güzel işletim sistemleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri