Ram ve İşlemcisiz PC Açılır mı ?

Mustafa21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Arkadaşlar Şuan Elimde FSP 500 w Lık PSU ve B450M S2H Anakart var PSU'yu eski sistemimle çalıştırdım , herhangi bir sıkıntı yok . Anakartın Bir sıkıntısı varmı yokmu diye nasıl bakabilirim , nasıl açabilirim ? ( Ram ve İşlemci Olmadan )

Arkadaşlar Şuan Elimde FSP 500 w Lık PSU ve B450M S2H Anakart var PSU'yu eski sistemimle çalıştırdım , herhangi bir sıkıntı yok . Anakartın Bir sıkıntısı varmı yokmu diye nasıl bakabilirim , nasıl açabilirim ? ( RAM ve İşlemci Olmadan )
Açamazsın.

Arkadaşlar Şuan Elimde FSP 500 w Lık PSU ve B450M S2H Anakart var PSU'yu eski sistemimle çalıştırdım , herhangi bir sıkıntı yok . Anakartın Bir sıkıntısı varmı yokmu diye nasıl bakabilirim , nasıl açabilirim ? ( RAM ve İşlemci Olmadan )
imkansız :)

Ekran kartım var . Yeni bir ekran kartı alana kadar eski ekran kartımı kullanacağım :D Ama eski işlemcim anakarta olmuyor :D yoksa onuda takardım.
Denemedin di mi? Eski işlemcin amd ise pinleri yamulmuş intel ise pinlere dokunan nokta bozulmuş olabilir.

Mümkün değil. Yalnızca anakarta elektrik gidip gitmediğini öğrenirsin.

Denemedin di mi? Eski işlemcin AMD ise pinleri yamulmuş Intel ise pinlere dokunan nokta bozulmuş olabilir.
Ondan dolayı değil eski işlemcim q6600 intel lga 775 soket :D . B450M S2H AM4 Soket ondan takamıyorum . Takılsaydı denerdim :D yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,392
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri