Ram ve PSU önerir misiniz

kayrads

80+
Reaksiyon skoru
6
Sistemim
R9 3950x
B550-E Rog Strix
Asus Tuf RX 5700XT
Corsair H150i pro
James Donkey 512GB M.2 Ssd
4 Tb Hdd
Bu sistemi kullanmaktayım önerebileceğiniz ram 4000mhz olsun f/p ürünü olsun. Ayrıca güç kaynağı B550 anakartta güç girişi 12 pin 8+4 olduğu için hangi güç kaynağı bazılarında 8 pin oluyor sizin bu sisteme göre önerceğiniz bir güç kaynağı var mı? (Benim bildiğim dışında)
Psu için;
Cooler Master MWE 700W 80+ White
Everest ETX-750-1 750W 80+ Gold
Ram için;
Team T-Force Night Hawk RGB CL18 16GB (2X8GB)
Team T-Force Xtreem Argb CL18 16GB (2X8GB)
Alacağım sistem dışında önerebileceğiniz varsa yazınız. Teşekkürler.

Everest ve rampage gibi psu markalarının 80+ sertifikalarının içi boştur.Koruması doğru düzgün yoktur bu nedenle kesinlikle psuda bu iki markaya güvenmeyin.Bunun yanında cooler masterın psusu gayet kalitelidir öneririm.

Everest ve rampage gibi PSU markalarının 80+ sertifikalarının içi boştur.Koruması doğru düzgün yoktur bu nedenle kesinlikle psuda bu iki markaya güvenmeyin.Bunun yanında cooler masterın psusu gayet kalitelidir öneririm.
Anladım teşekkür ediyorum güç kaynağı cooler master mwe 700w karar verdim ram hakkında düşünceniz nedir verdiğim 2 ramdan daha uygun fiyata var mı?

Anladım teşekkür ediyorum güç kaynağı cooler master mwe 700w karar verdim ram hakkında düşünceniz nedir verdiğim 2 ramdan daha uygun fiyata var mı?
Bu arada ekran kartınıızı yeni görüyorum tuf serisi çok fazla ısınmakta kronik sorunu var onu da önermiyorum malesef.İşlemcinizi bu kadar yüksek seçme nedeniniz nedir?Yazılım render vb işlerle mi uğraşıyorsunuz?

Bu arada ekran kartınıızı yeni görüyorum tuf serisi çok fazla ısınmakta kronik sorunu var onu da önermiyorum malesef.İşlemcinizi bu kadar yüksek seçme nedeniniz nedir?Yazılım render vb işlerle mi uğraşıyorsunuz?
Evet işlemci onun için seçtim ekran kartı duruyordu takayım dedim :)

Evet işlemci onun için seçtim ekran kartı duruyordu takayım dedim :)
Ekran kartı elinizde mi var yani eğer öyleyse tamamdır.Bunun yanı sıra ram önerebilirim daha ucuz fiyata

PSU ve RAM için ayrı ayrı bütçenizi söyleyebilir misiniz lütfen?

Unutmuşum.
James Donkey SSD almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,020
Üyeler
188,688
Son üye
kadircapan00
Geri