Çözüldü✓ 16GB Ram yetersizliğinden donma.

Meeagle

80+
Reaksiyon skoru
147
1x16gb ddr5 5600mhz crucial ram mevcut daha düne kadar sıkıntısız altta chrome sekme açık fh4 girebiliyordum ancak bugün allta chrome açıp fh4 açmaya çalıştığımda pc dondu zorla gçrev yöneticisine girdiğimde %98 ram kullanımı gösteriyordu güç tuşundan kapatıp açtım sekme açmadan direkt fh4 açmaya çalıştım yine aynısını yaptı benim anlamadığım dün oynarken bu ram yetiyordu ne olduda bugün yetmemezlik yaptı.

1x16gb ddr5 5600mhz crucial ram mevcut daha düne kadar sıkıntısız altta chrome sekme açık fh4 girebiliyordum ancak bugün allta chrome açıp fh4 açmaya çalıştığımda pc dondu zorla gçrev yöneticisine girdiğimde %98 ram kullanımı gösteriyordu güç tuşundan kapatıp açtım sekme açmadan direkt fh4 açmaya çalıştım yine aynısını yaptı benim anlamadığım dün oynarken bu ram yetiyordu ne olduda bugün yetmemezlik yaptı.
wındows 11 mı 10 mu

windows 11 aşırı bellek tuketiyor ekstradan depolamadan kazanmak için sanal bellegı kapattıysanız normal sanal bellege en az 8 gb verın
o ayarlarla oynamadım hiç hocam dediğim gibi dün girerken bugün giremez oldum

Yanına bir 16 daha çek sorun çözülür

ben w10 la ddr4 16gb kullanıyorum bana rahat yetiyor şuan bence w11 le alakalı bir durum

ben w10 la ddr4 16gb kullanıyorum bana rahat yetiyor şuan bence w11 le alakalı bir durum
düne kadar banada yetiyordu ilk defa başıma geldi büyük mihtimal w11 güncellemelrinden sonra saçmaladı

oyunu silip tekrar yükledim %60 kullanımlarla açtı. FH4 kadar optimizasyon sıkıntılı bir oyun görmedim.

Geri